ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασιλειάδης: "Πρώτα το χτίσιμο, μετά η κατεδάφιση"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε ότι το κυβερνητικό σχέδιο θα δώσει ώθηση στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα.

Δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για τη μετεγκατάσταση του Παναθηναϊκού στο Γουδή, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ο Βασιλειάδης διευκρίνισε ότι το "Απόστολος Νικολαΐδης" θα κατεδαφιστεί μόνο όταν όλα είναι έτοιμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη: "Συζητήσαμε το σκέλος που αφορά στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού και το πλάνο που έχει η Κυβέρνηση για εξεύρεση μίας βιώσιμης λύσης για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και την ανάπλαση του χώρου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που θα δώσει παράλληλα μία νέα πνοή στην περιοχή. Ο κ. Μπαλτάκος εξέφρασε τους προβληματισμούς του Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν κάποιοι φόβοι σχετικά με το πότε θα γίνει η ανάπλαση, με ποιους όρους, πως θα γίνει η μεταφορά και πότε οι κατεδαφίσεις. Μολονότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να ανακοινώσουμε οποιαδήποτε τεχνική και οικονομική λεπτομέρεια, το βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κατεδάφιση υφιστάμενης εγκατάστασης εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η νέα.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για την αρχή μίας σειράς παρεμβάσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, οι οποίες έχουν μεγάλα προβλήματα και μεγάλες ανάγκες, με έξυπνο τρόπο, άμεσα και χωρίς μεγάλο κόστος και με γνώμονα τις ασφαλείς συνθήκες άθλησης στους Έλληνες πολίτες. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις και για άλλους χώρους, όπως είναι το σχέδιο ανάπλασης του Σταδίου ειρήνης και Φιλίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσίπρας - Καμίνης: "Μέρος της αναβάθμισης ο Παναθηναϊκός"
Το σχέδιο για τη "Νέα Αθήνα" και το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Θετικός ο Αλαφούζος, προϋποθέσεις από Ερασιτέχνη
Το Γουδί ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό
Διαφωνία και... ΟΑΚΑ για 99 χρόνια!
Αλαφούζος: "Το σχέδιο πρέπει να βγαίνει"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ