ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασικός και αναντικατάστατος ο Αμπέντ

Βασικός και αναντικατάστατος ο Αμπέντ

Ο Μεχτί Αμπέντ ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτες της Νιουκάστλ που έπαιξαν σε όλο το φιλικό με την Όλνταμ προκειμένου ο Άλαν Πάρντιου να τον τσεκάρει.

Ο Άλαν Πάρντιου είχε αποφασίσει εδώ και μέρες να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μεντί Αμπέντ στο πρώτο φιλικό της σεζόν και αυτό έγινε. Ο Αλγερινός μέσος ήταν στο αρχικό σχήμα των "Magpies" και μάλιστα ήταν από τους λίγους που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο κόντρα στην Όλνταμ. Συγκεκριμένα τέσσερις "ανθρακωρύχοι" έπαιξαν σε όλο το ματς.

Ο πρώην μέσος του Τριφυλλιού μπήκε ορεξάτος στην αναμέτρηση και προσπάθησε να δημιουργήσει παιχνίδι για την ομάδα του, όμως η Όλνταμ αντιδρούσε σωστά και απομάκρυνε τους κινδύνους από την εστία της.

Στο Β' ημίχρονο ο Αμπέντ δεν είχε τόσο ενεργή συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι, με εξαίρεση μια εκτέλεση φάουλ στο 51ο λεπτό. Για την ιστορία, η Νιούκαστλ ηττήθηκε με 2-1 από την Όλνταμ.

Μάλιστα η αγγλική ιστοσελίδα http://www.chroniclelive.co.uk που ασχολείται εκτενώς με τα θέματα της Νιουκάστλ βαθμολόγησε με 7 την απόδοση του Αμπέντ, δίνοντας του τον δεύτερο καλύτερο βαθμό από τους παίκτες των "ανθρακωρύχων".

Η παρουσία του στο φιλικό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα μείνει και η υπόθεση τελείωσε για τον Παναθηναϊκό αλλά σίγουρα αν ο Αμπέντ συνεχίσει να δείχνει θετικό πρόσωπο είναι λογικό ο Πάρντιου να ζητήσει την παραμονή του.

Πλέον η Νιουκάστλ αναμένεται να ταξιδέψει στην Νέα Ζηλανδία εκεί όπου θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια την Τρίτη 22 Ιουλίου κόντρα στην Σίδνεϊ και στις 26 Ιουλίου κόντρα στην Ουέλινγκτον και ενδεχομένως ο Αμπέντ να ακολουθήσει την αποστολή των Άγγλων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ