ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασικός ο Αμπέντ με την Καλλονή

Βασικός ο Αμπέντ με την Καλλονή
Αμπέντ INTIME SPORTS

Δείτε ποιους παίκτες επέλεξε στη βασική ενδεκάδα ο Γιάννης Αναστασίου για την αναμέτρηση στην Λεωφόρο με την Καλλονή. Στον πάγκο Νάνο, Κουτρουμπής, βασικός ο Αμπέντ.

Λίγες ημέρες μετά το κάζο από την Γκαμπάλα στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την Καλλονή. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν πήρε ρίσκα και κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Μοναδική έκπληξη θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτή του Πράνιτς στη θέση του Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ πολλοί περίμεναν τον Ζέκα στη θέση του δεξιού μπακ. Εκεί πλέον βρίσκεται ο Μαρινάκης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Στιλ κάτω από τα δοκάρια, από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα οι: Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης και Πράνιτς. Σε ρόλο κόφτη ο Λαγός και μπροστά του οι Ζέκα, Αμπέντ. Σε ρόλο οργανωτή ο Νίνης και μπροστά του οι Καρέλης, Μπεργκ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Νάνο, Καλτσάς και ο Πέτριτς.

Η ενδεκάδα της Καλλονής:

Με 3-5-1-1 ο Θαλής Θεοδωρίδης. Τριάδα στο κέντρο της άμυνας με Αντέτζο, Αναστασιάδη, Ούκα. Κόφτης ο Καλτσας και μπροστά του οι Γιουκαρής, Κεϊτά. Αριστερά σε ρόλο μπακ-χαφ ο Κρολ και δεξιά ο Τσαμπούρης.

Ελλακόπουλος πίσω από τον προωθημένο Μανούσο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Δαύκου, Μάρκοβιτς, Γεωργίου, Βαλιός, Πιπίνης, Ξυδάς, Οόκο.

Για τον Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός #PAOAELK #kallonifc #matchday2 #panathinaikosfc

Posted by Kalloni FC on Sunday, 30 August 2015
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ