ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασικός και εκ των κορυφαίων ο Λουντ

Βασικός και εκ των κορυφαίων ο Λουντ

Ο Ρόμπιν Λουντ αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της Ελσίνκι επί της Σεϊνάγιοεν με 2-1 και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του δίνοντας την ασίστ στο νικητήριο γκολ.

Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Ρόμπιν Λουντ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ελσίνκι. Ο Φινλανδός μέσος, ο οποίος την επόμενη χρονιά θα φορά την πράσινη φανέλα, αγωνίστηκε στον αγώνα της ομάδας του με την Σεϊνάγιοεν.

Όπως ήταν αναμενόμενο πήρε για μια ακόμα φορά φανέλα βασικού και αγωνίστηκε στον άξονα στο 4-3-3 που επέλεξε ο προπονητής του.

Για την ακρίβεια είχε το ρόλο του εσωτερικού δεξιού μέσου μπροστά από τον αμυντικό χαφ της ομάδας του. Σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία του αγώνα ο Λουντ ήταν ανάμεσα στους τρεις διακριθέντες βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πέλβας στο 31 με την Ελσίνκι να απαντά στο 50 με τον Σάβατζ. Ο Τανάκα ήταν εκείνος που έβαλε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης μετά από ασίστ του Λουντ στο 76'. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και για μία ακόμα φορά αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της Ελσίνκι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ