ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασικοί Λουντ και Σιλά με τις Εθνικές τους ομάδες

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Ρόμπιν Λουντ και Γιακουμπά Σιλά αγωνίστηκαν ως βασικοί στα ματς της Φινλανδίας και του Μάλι αντίστοιχα και επιστρέφουν για να τεθούν στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες και οι Ρόμπιν Λουντ και Γιακουμπά Σιλά οι οποίοι ήταν και οι τελευταίοι από τους πράσινους διεθνείς που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Και οι δυο ήταν βασικοί στις ομάδες τους ενώ θα πάρουν άμεσα στον δρόμο της επιστροφής για να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο μεν Λουντ αγωνίστηκε στη νίκη της Φινλανδίας στο Κόσοβο με 1-0 και αντικαταστάθηκε στο 93' της αναμέτρησης από τον Τουομίνεν. Να σημειώσουμε ότι το γκολ των Φινλανδών σημείωσε ο Τεέμου Πούκι που είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού για αρκετό χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με τον Σιλά έπαιξε βασικός στην αναμέτρηση του Μάλι με το Μαρόκο που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού δέχτηκε και μια κίτρινη κάρτα στο 74' και φυσικά αγωνιζόμενος σε δυο συνεχόμενα 90λεπτα με την ομάδα του Μάλι έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού σε αντίθεση με όσα έλεγαν οι Κροάτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το λόγο που είχε χαλάσει η μεταγραφή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ