ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βασικοί ελλείψει άλλων οι Κάτσε και Μυστακίδης

Βασικοί ελλείψει άλλων οι Κάτσε και Μυστακίδης
EUROKINISSI

Η διαφαινόμενη απουσία των Φάνη Τζανδάρη και Όμρι Άλτμαν αναγκάζει τον Μάρινο Ουζουνίδη να χρησιμοποιήσει αμέσως τους Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη.

Η λειψανδρία που αντιμετωπίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν επιτρέπει την ομαλή ένταξη του Εργκούς Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να αρχίσουν στην ενδεκάδα στο σαββατιάτικο (03/02, 19:30) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αφού πολύ απλά δεν υπάρχουν άλλοι...

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Φάνης Τζανδάρης και Όμρι Άλτμαν δεν θα αγωνιστούν λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και οι δύο νεοαποκτηθέντες θα τους αντικαταστήσουν. Αυτές αναμένεται να είναι και οι δύο μοναδικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο Κάτσε θα πάρει τη θέση του Τζανδάρη στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με τους Κουρμπέλη και Λουντ, ενώ ο Μυστακίδης θα παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Άλτμαν, με τον Δώνη στην κορυφή και τον Χατζηγιοβάνη αριστερά.

Ο Βλαχοδήμος θα διατηρηθεί στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Οικονόμου θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ, Γιόχανσον θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Ινσούα το αριστερό. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Στάικος και η 18άδα θα συμπληρωθεί με τους έμπειρους Διούδη, Αυλωνίτη, Κουλιμπαλί και παίκτες από την ομάδα Κ20.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ