ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Vamos “Villa”, Argentina"

"Vamos “Villa”, Argentina"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια έκπληξη περίμενε τον Λούκας Βιγιαφάνιες μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης με έναν φίλο της Αργεντινής να του θυμίσει την παρουσία του με την "μπιανκοσελέστε".

Όλα μπορεί να τα περίμενε στη ζωή του ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Το να βρεθεί ωστόσο θαυμαστής του στην άλλη άκρη της Ευρώπης, που θα πήγαινε στην προπόνηση μόνο και μόνο για να τον δει και να του δείξει φωτογραφίες, ε, αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ποτέ.

ΤΕΧΕΛΕΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Μετά την πρωινή προπόνηση/χαλάρωμα της Πέμπτης (7/7) ένας κύριος γύρω στα 40 πλησίασε αρχικά τον Σεμπαστιάν Λέτο κι άρχισε να του δείχνει κάτι φωτογραφίες. Ο «Σέμπα»… ξετρελαμένος άρχισε να φωνάζει τον συμπατριώτη του «Βίγια, Βίγια έλα γρήγορα» με τον τελευταίο να σπεύδει τρέχοντας.

Όταν είδε την έκπληξη του οπαδού, ακολούθησε ένα μεγάλο επιφώνημα θαυμασμού απ’ τους δύο Αργεντινούς. Στις φωτογραφίες ήταν ο Βιγιαφάνιες «παιδάκι» με τη φανέλα της εθνικής ΑργεντινήςU20, η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2011 στην Κολομβία, φτάνοντας ως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι απ’ την Πορτογαλίας (0-0 κ.δ. και 5-4 πεν.).

Με τους Ιβηρες μάλιστα (που έφτασαν ως τον τελικό) αγωνιζόταν ως βασικός και αρχηγός το τελευταίο «πράσινο» μεταγραφικό απόκτημα, ο Νούνο Ρέις, ο οποίος είχε ευστοχήσει στο πρώτο πέναλτι. Ο Βιγιαφάνιες είχε τότε συμπαίκτες του στην Αργεντινή τους Λαμέλα, Ιτούρμπε, Φερέιρα ενώ είχε σκοράρει κι ένα γκολ στα προκριματικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ