ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

UEFA: "Θα αξιολογήσουμε τα γεγονότα για την καταγγελία της Μπρόντμπι"

UEFA: "Θα αξιολογήσουμε τα γεγονότα για την καταγγελία της Μπρόντμπι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Δανία η UEFA έχει στα χέρια της την καταγγελία της Μπρόντμπι για ρατσιστική συμπεριφορά του Μπεργκ εις βάρος του Φίρι και θα αξιολογήσει τα γεγονότα με βάση το άρθρο 48.

Η UEFA έχει στα χέρια της και επίσημα την καταγγελία της Μπρόντμπι με τους Δανούς να κατηγορούν τον Μάρκους Μπεργκ για ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του Λεμπογκάνγκ Φίρι και θα εξετάσουν τα γεγονότα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της "Ekstra Bladet" στη Δανία που τονίζει ότι έχει λάβει σχετικό e-mail από την UEFA.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο τι έχει συμβεί στο πρώτο ματς, σημειώνει τις δηλώσεις του Φίρι αλλά και το τι υποστήριξε ο Μπεργκ ενώ παραθέτει και όσα έγιναν στο ματς στη Δανία και στη συνέχεια στέκεται στο e-mail που έχει λάβει η εφημερίδα που αναφέρει:

« Έχουμε λάβει επίσημη καταγγελία από την Μπρόντμπι για ρατσιστική συμπεριφορά. Σύμφωνα με το άρθρο 48 παράγραφος 2 του πειθαρχικού κώδικα, η καταγγελία διαβιβάζεται σε έναν επιθεωρητή πειθαρχικού δίκαιου, ο οποίος θα αξιολογήσει τα γεγονότα».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ