ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζουντ: "Δεν είναι αποκλειστικό θέμα του Τζιμπρίλ"

Τζουντ: "Δεν είναι αποκλειστικό θέμα του Τζιμπρίλ"
INTIME SPORTS

Μετά τα όσα αποκάλυψε για το πάρτι της Παρασκευής στο twitter που έχει η Τζουντ Σισέ τοποθετήθηκε και στο θέμα αποχώρησης του Γάλλου επιθετικού. "Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες... " είπε και ανέφερε πως δεν είναι θέμα αποκλειστικά του συζύγου της.

Για μια ακόμα φορά το... γραφείο Τύπου του Τζιμπρίλ Σισέ, η σύζυγός του αποκάλυψε τι γίνεται με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γάλλου σταρ από τον Παναθηναϊκό.

Η γυναίκα του αρχηγού του "τριφυλλιού" που έχει καθημερινή και συνεχή ασχολία με το διαδίκτυο και συνομιλεί με φίλους του συλλόγου ήταν και πάλι αποκαλυπτική με τις προθέσεις του Γάλλου στράικερ.

" Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες εκτός από αυτό του συλλόγου της Ρώμης" είπε αρχικά αποκαλύπτοντας πως ναι μεν υπάρχει θέμα με τον ιταλικό σύλλογο αλλά έδειξε ότι δεν είναι ο μόνος και κάτι άλλο φαίνεται να υπάρχει στα σκαριά.

"Η απόφαση να φύγει ή να μείνει δεν είναι αποκλειστικό θέμα του Τζιμπρίλ, αλλά εξαρτάται και από την ομάδα του.

Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Παναθηναϊκού!" τόνισε παράλληλα δείχνοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση μετακίνησης του Γάλλου επιθετικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ