ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζανδάρης: "Θα με θυμηθούν πάλι"

Τζανδάρης: "Θα με θυμηθούν πάλι"
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Τζανδάρης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έδειξε σίγουρος για τις ικανότητες του και αφού έδωσε υπόσχεση για σκληρή δουλειά τόνισε ότι όλοι θα τον θυμηθούν και πάλι αγωνιστικά.

Στα χαρακτηριστικά του πέρα από τη μαχητικότητα του μίλησε και για την αυτοπεποίθηση που τον διακρίνει κάθε φορά που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που έδειξε και στις δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε στο επίσημο κανάλι του τριφυλλιού στο "youtube" και υποσχέθηκε ότι όλοι θα τον θυμηθούν και πάλι στα γήπεδα. Επίσης έδωσε υπόσχεση για σκληρή δουλειά και αναφέρθηκε στην επιλογή του αλλά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την επιλογή μου. Το περίμενα εδώ και ένα μήνα από τη στιγμή που με προσέγγισε η ομάδα. Τώρα έχει σημασία να δουλέψουμε από τη στιγμή που τελείωσε αυτό το σκέλος σημασία έχει να μπούμε στο γήπεδο και να δουλέψουμε".

Για το αν είναι καιρό εκτός:
"Δεν θα το έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ καιρό εκτός καθώς ήμουν από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο σε μια ομάδα στη Σλοβενία. Πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής εκεί, κάποιους αγώνες. Θέλεις λίγο χρόνο για να δεθείς, με την ομάδα να γνωρίσεις τα παιδιά. Εγώ είμαι έτοιμος και πρόθυμος να δουλέψω σκληρά, να μπω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας'".

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη:
"Με τον προπονητή είχα μια πρώτη προσέγγιση, ότι με ήθελε στην ομάδα. Από εκεί και πέρα αγωνιστικά ξέρει ποιος είμαι, έχω συνεργαστεί ξανά μαζί του στον Πανιώνιο. Σίγουρα θα θέλει 2-3 πράγματα να βάλει στον τρόπο παιχνιδιού μου και είμαι πρόθυμος να μάθω. Είμαι ακόμα νεαρός και είμαι πρόθυμος να μάθω ότι μου πει ο προπονητής μου".

Για τον τραυματισμό του:
"Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τραυματισμοί. Εγώ ήμουν λίγο άτυχος γιατί είχα ένα σημαντικό τραυματισμό. Τον έχω αφήσει πίσω μου, έχω επανέλθει πλήρως. Έχω κάνει όλα τα απαραίτητα τεστ που έδειξαν ότι είμαι υγιείς. Από εκεί και πέρα στο μέλλον δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει. Εύχομαι να είμαι υγιείς όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου και πάνω απ' όλα υγεία".

Για τα χαρακτηριστικά του:
"Είμαι πολύ μαχητικός στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να τρέχω πολύ, να κερδίζω μονομαχίες. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και πιστεύω όταν μπαίνω σε έναν αγώνα ότι θα κερδίσω. Έχω πολύ πίστη στον εαυτό μου και αυτοπεποίθηση. Αγωνιστικά θα με θυμηθούν πάλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ