ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζανδάρης: "Ελπίζουμε να μην κριθεί το πρωτάθλημα από εμάς"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Φάνης Τζανδάρης, στάθηκε στο κίνητρο που έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους "πράσινους", ενώ ευχήθηκε να μην κριθεί ο τίτλος από τις αναμετρήσεις τους με τους διεκδικητές του.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό (1-1) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League με τον μέσο του "τριφυλλιού", Φάνη Τζανδάρη, να στέκεται με δηλώσεις του στη NOVA στο κίνητρο που έδωσε στους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

"Κάναμε ένα πολύ καλό ματς και παρ’ όλο που μείναμε με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε να βγάλουμε όσα μας είπε ο προπονητής μας αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε γιατί χτύπησε ο Όμρι. Θα λείψει αρκετό καιρό, εύχομαι να είναι δυνατός πολύ, να έχει γρήγορη ανάρρωση γιατί είναι καλός παίκτης και μας έχει βοηθήσει πολύ.

Μας πείσμωσε αρκετά η κόκκινη που δεχτήκαμε, δεν πιστεύαμε ότι ήταν για αποβολή, ο διαιτητής το έκρινε έτσι. Βγήκαμε στο δεύτερο μέρος πεισμωμένοι για το καλύτερο που μπορούσαμε και ισοφαρίσαμε. Θεωρώ πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Μας πείσμωσε πολύ ο προπονητής μας και έχουμε δεθεί πολύ.

Είμαστε νέα παιδιά και θέλουμε να αναδειχθούμε για ένα καλύτερο μέλλον και ακολουθούμε πιστά τις εντολές του προπονητή. Εμείς παίζουμε με τον ΠΑΟΚ προτελευταία αγωνιστική, έχουμε πολλά σημαντικά ματς γιατί και εμείς θέλουμε την πέμπτη θέση. Ας ελπίσουμε να μην κριθεί το πρωτάθλημα από εμάς.

Παίζουμε πολλά και δύσκολα ματς με ομάδες που είναι πάνω από εμάς, ελπίζω να παίξουμε όπως και σήμερα. Αφιερώνουμε το αποτέλεσμα στον κόσμο αλλά και στον Όμρι γιατί έχω περάσει από αυτό το στάδιο. Εμείς πηγαίναμε για νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι όμως. Με έχει βοηθήσει πολύ ο Παναθηναϊκός και θέλω να το ανταποδώσω. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ και είμαι ευτυχισμένος", υποστήριξε ο Φάνης Τζανδάρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ