ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσίπρας - Καμίνης: "Μέρος της αναβάθμισης ο Παναθηναϊκός"

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, συζήτησαν μεταξύ άλλων, για την προοπτική της μετεγκατάστασης του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αναβάθμισης της Αθήνας, είναι ο Παναθηναϊκός, όπως συμφώνησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Πέμπτης (16/3) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την αστική παρέμβαση που σχεδιάζουν για την πρωτεύουσα με την ονομασία "Νέα Αθήνα", μέσω της οποίας φιλοδοξούν να επιλύσουν και το γηπεδικό πρόβλημα του Τριφυλλιού.

Ο Τσίπρας τόνισε το Γουδή ενδείκνυται ως χώρος για να στεγάσει με σύγχρονες εγκαταστάσεις τον Παναθηναϊκό, ενώ η παρουσία του θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής. Ο Καμίνης υποστήριξε την πρόταση του πρωθυπουργού και επεσήμανε ότι είναι σημαντικό να απελευθερωθεί ο χώρος που βρίσκεται το "Απόστολος Νικολαϊδης".

Αμφότεροι σχολίασαν ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν αρμόζει στις ανάγκες του Παναθηναϊκού και επιβάλλεται να δοθεί μία λύση, που θα ανακουφίζει και την ευρύτερη περιοχή από την επιβάρυνση που προκαλούν οι αγωνιστικές δραστηριότητες.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Δήμος μπορεί να υλοποιήσει τις απαιτούμενες μητροπολιτικές παρεμβάσεις, αλλά θα χρειαστεί τη στήριξη της κυβέρνησης με στοχευμένη νομοθέτηση και με την κατεύθυνση των απαραίτητων πόρων.

Οι Τσίπρας - Καμίνης συζήτησαν και για τις άλλες εκφάνσεις της αστικής παρέμβασης, που δεν σχετίζονται ευθέως με τον Παναθηναϊκό. Πλέον, τις επόμενες ημέρες θα αναλάβουν την υπόθεση οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τα κυβερνητικά στελέχη, για να εξειδικεύσουν τις προτάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το σχέδιο για τη "Νέα Αθήνα" και το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Θετικός ο Αλαφούζος, προϋποθέσεις από Ερασιτέχνη
Το Γουδί ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό
Διαφωνία και... ΟΑΚΑ για 99 χρόνια!
Αλαφούζος: "Το σχέδιο πρέπει να βγαίνει"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ