ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσεκάρουν ταλεντάκια στην Κύπρο στον Παναθηναϊκό

Τσεκάρουν ταλεντάκια στην Κύπρο στον Παναθηναϊκό

Αντιπροσωπεία των προπονητών της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και ο αντιπρόεδρος του τριφυλλιού Βασίλης Κωνσταντίνου βρίσκονται στο διήμερο Skills Tournament για να επιλέξουν ταλέντα για την πράσινη ακαδημία.

Με την παρουσία των στελεχών του Παναθηναϊκού διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο το Skills Tournament των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Τα Skills Tournaments διεξάγονται κάθε χρόνο στην Λεωφόρο προκειμένου οι πράσινοι να δουν ότι καλύτερο υπάρχει στις ακαδημίες τους και να επιλέξουν ταλέντα που θα στελεχώσουν την ακαδημία.

Φέτος όμως διεξήχθη και στην Κύπρο για πρώτη φορά για παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2007 και οι νεαροί άσοι θα δείξουν τις δυνατότητες στους προπονητές και τους σκάουτερ της πράσινης ακαδημίας καθώς στη μεγαλόνησο έχουν ταξιδέψει ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ Δημήτρης Μάρκος αλλά και οι προπονητές της K-20 Βαγγέλης Σάμιος και Γιώργος Σίμος καθώς και ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας ο οποίος είναι προπονητής των γκολκίπερ της ακαδημίας του τριφυλλιού.

Το Skills Tournament της Κύπρο έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 5/6 με τους ιθύνοντες της ακαδημίας να επιλέγουν νέα ταλέντα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να δουλέψουν υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας και των συνεργατών του.

Επικεφαλής της αποστολής ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Στην Κύπρο έχει ταξιδέψει ως επικεφαλής της αποστολής ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος θα μιλήσει στους προπονητές και στους νεαρούς άσους των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Έχοντας μάλιστα να δώσει πολλές συμβουλές και δη στους νεαρούς γκολκίπερ των πράσινων ενώ φυσικά θα τσεκάρει και ο ίδιος τα ταλαντούχα παιδιά.

Ανατροπή και παραμονή Σαμαρά

Εν τω μεταξύ σε ότι έχει να κάνει με την ακαδημία και τον Γιάννη Σαμαρά ο οποίος κατέχει την θέση του τεχνικού διευθυντή των πράσινων υποδομών όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο πόστο του. Παρά τις αρχικές σκέψεις που υπήρχαν για αποχώρηση του όπως όλα δείχνουν υπήρξε ανατροπή και θα παραμείνει στο πόστο του ως διευθυντής των ακαδημιών του τριφυλλιού.

* Η φωτογραφία είναι από το www.cyprusacademies.com

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ