ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσεκάρουν ταλέντα στη Κύπρο οι Φύσσας, Ελευθεριάδης

Τσεκάρουν ταλέντα στη Κύπρο οι Φύσσας, Ελευθεριάδης
INTIME SPORTS

Οι Τάκης Φύσσας και Θεόδωρος Ελευθεριάδης θα βρεθούν στις 10 και 11 Ιουνίου στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου στη Λάρνακα για να τσεκάρουν ταλέντα από το "νησί της Αφροδίτης".

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, και ο τεχνικός υπεύθυνος και συντονιστής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας του συλλόγου Θεόδωρος Ελευθεριάδης θα ταξιδέψουν στην Κύπρο το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου για να τσεκάρουν ταλέντα από τις σχολές ποδοσφαίρου των πράσινων.

Οι δυο τους θα βρεθούν το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου στο "νησί της Αφροδίτης" και θα παρακολουθήσουν από κοντά το ετήσιο τουρνουά στο οποίο φέτος θα πάρουν μέρος παιδιά γεννημένα από το 2003 έως το 2008.

Οι Φύσσας, Ελευθεριάδης θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να επιλέξουν τους καλύτερους ώστε να βρεθούν και στην Αθήνα για να δοκιμαστούν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την Κύπρο επισκέπτονται δυο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να τσεκάρουν τα ταλέντα των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και όχι μόνο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της επίσημης Ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Τάκης Φύσσας και ο γνωστός ως ο «Γκουρού» των Ακαδημιών κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου οι οποίες διοργανώνουν στις 10 και 11 Ιουνίου το PANATHINAIKOS TALENTS CAMP ανοιχτό για παιδιά γεννημένα από το 2008 μέχρι και το 2003.

Το πράσινο καμπ θα διεξαχθεί στο όμορφο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου κάτω υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Προγραμμάτων της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Θεόδωρου Ελευθεριάδηκαι του προπονητή Γιώργου Μακρήενώ τη δεύτερη μέρα η οποία περιλαμβάνει και το αγωνιστικό μέρος του καμπ θα παρακολουθήσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Τάκης Φύσσας.

Το καμπ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλά ταλέντα τα οποία θα δοκιμαστούν υπό το βλέμμα δυο μεγάλων ονομάτων καθώς οι παίκτες που θα επιλεχθούν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στα επίσημα Skills Tournaments που διεξάγει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στη Λεωφόρο και όπου δοκιμάζονται υπό το βλέμμα όλων των σκάουτερ και προπονητών της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ελλάδας.

Για πληροφορίες και συμμετοχές στο καμπ αποτείνεστε στα τηλέφωνα 99533608 (Γιάννος Παπαχαραλάμους), 97 775795 ( Γιάννος Ιωάννου), 99124919 (Τηλέμαχος Αθανασίου).

Τσεκάρουν ταλέντα στη Κύπρο οι Φύσσας, Ελευθεριάδης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ