ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τσεκάρει" Τσίγγο ο Παναθηναϊκός

"Τσεκάρει" Τσίγγο ο Παναθηναϊκός

Ο 18χρονος Γιάννης Τσίγγος δοκιμάζεται στην Κ20 του Παναθηναϊκού και οι πιθανότητες να αποκτηθεί από τους πράσινους είναι πάρα πολλές.

Μια εξαιρετική περίπτωση τσεκάρουν τις τελευταίες μέρες στην Κ20 του Παναθηναϊκού καθώς την πόρτα της Παιανίας έχει περάσει ο 18χρονος Γιάννης Τσίγγος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός διεθνής με την Εθνική Νέων παίζει ως επιθετικός, αγωνιζόμενος στα δυο φτερά, και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Γερμανία με τη φανέλα της Αρμίνια Μπίλεφελντ και την Σάλκε.

Ο Τσίγγος επαναπατρίσθηκε τον περασμένο Μάρτιο και μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο νεαρός επιθετικός είχε υπογράψει για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Στον Παναθηναϊκό δοκιμάζεται ως ελεύθερος και αν ικανοποιήσει με την παρουσία του θα αποκτηθεί αρχικά για να ενισχύσει την Κ20 του τριφυλλιού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Τσίγγος ο οποίος είναι γεννημένος στις 18 Μαΐου 1999 είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τον Ολυμπιακό αλλά τελικά είχε προτιμήσει να πάει στον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής στη δοκιμή του στον Παναθηναϊκό έχει δείξει καλά στοιχεία, αναμένεται να παίξει και σε κάποια φιλικά και τις επόμενες μέρες οι πράσινοι θα πάρουν την οριστική τους απόφαση η οποία αναμένεται να είναι θετική.

Θα πρέπει να σημειώσουμε φυσικά ότι τον Τσίγγο τον γνωρίζουν πολύ καλά στο τριφύλλι καθώς ήταν στέλεχος της Εθνικής Παίδων το 2014 με προπονητή τότε τον Θοδωρή Ελευθεριάδη.

*Ο Τσίγγος διακρίνεται δεξιά στην φωτογραφία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ