ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσεκάρει το απουσιολόγιο ο Στραματσόνι

Τσεκάρει το απουσιολόγιο ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επικεντρώνεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη και ο Στραματσόνι καταρτίζει το πλάνο του.

Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, όμως ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του ασχολούνται με τον σχεδιασμό για το κυριακάτικο (16/10) ματς του Παναθηναϊκού με τη Ξάνθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Με την επάνοδο στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ο Στραματσόνι περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των τραυματιών του. Οι Μέστο, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρέις δεν συμμετείχαν στην προπόνηση του Σαββάτου (8/10), επειδή ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Επικρατεί η πεποίθηση ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα τεθούν στη διάθεση του Ιταλού προπονητή για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ειδικότερα οι Μέστο, Ιμπάρμπο και Ρέις θεωρείται ότι θα ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, ενώ θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του Λέτο.

Τραυματίες είναι και οι Κοτσόλης Μπουμάλ και Τελάντερ, αλλά η αποκατάσταση τους θα διαρκέσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και τη δεδομένη χρονική περίοδο, δεν υπολογίζονται.

Ακόμα, ο Στραματσόνι αναμένει να επιστρέψουν οι Μπεργκ, Λουντ, Εμποκού και Γουακάσο από τις χώρες τους, έχοντας αγωνιστεί με τις Εθνικές ομάδες. Προκειμένου να τους εντάξει στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Ξάνθη και ευελπιστεί να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ