ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τσέκαρε" Κάμπι και Νόιρ από τη Ρασίνγκ ο Παναθηναϊκός

"Τσέκαρε" Κάμπι και Νόιρ από τη Ρασίνγκ ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με ιστοσελίδα στην Αργεντινή άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Κυριακή στο Ρασίνγκ Κλουμπ-Αρχεντίνος Τζούνιορς 2-2 και είχε στραμμένα τα βλέμματα του τους Κάμπι και Νόιρ.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα playoffs. Παράλληλα όμως αρχίζουν να γίνονται εκτενέστερα πλέον και τα μεταγραφικά σενάρια.

Το τελευταίο εξ αυτών προέρχεται από την Αργεντινή και θέλει το τριφύλλι να έχει στείλει ανθρώπους του για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ρασίνγκ Κλουμπ με την Αρχεντίνος Τζούνιορς η οποία έληξε ισόπαλη 2-2. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.racing.com.ar τα βλέμματα των ανθρώπων του τριφυλλιού ήταν στραμμένα στον μεσοαμυντικού Γκαστόν Κάμπι, στο συγκεκριμένο ματς έπαιξε ως σέντερ μπακ και στον μεσοεπιθετικό Ρικάρντο Νόιρ που αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ και μάλιστα σκόραρε.

Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε:

"Η Ρασίνγκ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Αρχεντίνος σε ένα ματς όπου αγωνίστηκαν πολλές αλλαγές για τους γηπεδούχους και της τελευταίες ώρες υπήρξε ενημέρωση που εξέπληξε καθώς άνθρωποι του Παναθηναϊκο΄θ βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον Γκάστον Κάμπι.

Δυο εκπρόσωποι της ελληνικής ομάδας είδαν το ματς κόντρα στην Αρχεντίνος και εκτός του Κάμπι ξεχώρισαν τον Ρικάρντο Νόιτ. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρασίνγκ για έναν εκ των δυο ποδοσφαιριστών".

Ο μεν Κάμπι είναι 25 ετών (σ.σ. γεννημένος στις 6 Απριλίου 1991) και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως στόπερ. Έχει ύψος 1.93 και προέρχεται από τις ακαδημίες τις Ρασίνγκ ενώ στο ματς με την Αρχεντίνος αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός.

Ο δε Νόιρ είναι 29 ετών (σ.σ. γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1987) και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό φτερό. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Αργεντινής μεταξύ των οποίων και η Μπόκα Τζούνιορς από όπου και έχει ξεκινήσει την καριέρα του αλλά και η Νιούελς.

Και οι δυο δεσμεύονται με συμβόλαιο με τη Ρασίνγκ, με αυτό του Κάμπι να λήγει το καλοκαίρι του 2017, ενώ αυτό του Νόιρτο καλοκαίρι του 2019.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ