ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέκαραν τις "ελπίδες" του Παναθηναϊκού και όχι μόνο οι Ρούτερ, Φος

Τσέκαραν τις "ελπίδες" του Παναθηναϊκού και όχι μόνο οι Ρούτερ, Φος
Ρούτερ INTIME SPORTS

Οι Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Περιστέρι και είδαν την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Κροατίας έχοντας το βλέμμα τους στους πράσινους διεθνείς.

Στο γήπεδο του Περιστερίου βρέθηκαν την Δευτέρα το απόγευμα οι Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος, άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Αναστασίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας.

Οι Ρούτερ, Φος φυσικά είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν αγωνιστικά τους Μαυρία, Δώνη και Χουχούμη οι οποίοι ήταν στις επιλογές του Κώστα Τσάνα και μάλιστα ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα με τον Μαυρία μάλιστα να είναι και ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και να είναι και ο μοναδικός διεθνής μαζί με τον Γούτα που αγωνίστηκαν σε όλο το ματς.

Επίσης με τις Ελπίδες αγωνίστηκε και ένας ακόμη πράσινος, ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος παίζει δανεικός στον Πανιώνιο με σκοπό να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Παράλληλα βέβαια μπόρεσαν να δουν και κάποιους άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές τόσο της Εθνικής Ελλάδος όσο και της αντίστοιχης ομάδας της Κροατίας και να τους σημειώσουν στο μπλοκάκι τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ