ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέκαραν παίκτες, δεν κάνουν κινήσεις στον Παναθηναϊκό

Τσέκαραν παίκτες, δεν κάνουν κινήσεις στον Παναθηναϊκό

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν τις μεταγραφικές λίστες τους με τα ματς των Εθνικών ομάδων, ενώ ξεχώρισε ο Βίλε Γιάλαστο στο Φινλανδία - Βόρειος Ιρλανδία 1-1. Το Sport24.gr εξηγεί τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση μιας μεταγραφής.

Τα προκριματικά του Euro 2016 ολοκληρώθηκαν και τα εθνικά πρωταθλήματα θα αρχίσουν ξανά το Σαββατοκύριακο (17-18/10), όμως οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού επωφελήθηκαν της ευκαιρίας και ενημέρωσαν τις μεταγραφικές λίστες τους. Συνεργάτες των Φύσσα και Βόκολου παρακολούθησαν παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, τσέκαραν προτεινόμενους παίκτες και συγκέντρωσαν πληροφορίες, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου του 2016.

Αυτό δεν σημαίνει ότι στην παρούσα φάση η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις, αφού έχει εκφραστεί η εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ και θα δοθεί χρόνος σε όλους, ώστε να αποδείξουν τις δυνατότητες τους και να δικαιώσουν τις προσδοκίες.

Δεν πρέπει να παραβλέπεται το έλλειμμα που υπάρχει στον προϋπολογισμό, καθώς και ότι η ενδεχόμενη ενίσχυση το Γενάρη, έχει άμεση συνάρτηση με το αν ο Παναθηναϊκός θα έχει διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Διότι εάν απέχει πολλούς βαθμούς από την πρώτη θέση, θεωρείται απίθανο να δοθούν χρήματα.

Στα υπόψη ο Γιάλαστο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, σκάουτ του Παναθηναϊκού παρευρέθηκε στο παιχνίδι Φιλανδία - Βόρειος Ιρλανδία 1-1, με την πρόθεση να παρακολουθήσει τον Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος έχει ξεχωρίσει για την επίθεση, αλλά και τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για 46 λεπτά ως αλλαγή.

Επιπροσθέτως, φέρεται να κατέγραψε στη λίστα του τον δεξιό μπακ της Φινλανδίας, Βίλε Γιάλαστο, ο οποίος αγωνίζεται στη νορβηγική Στάμπαεκ. Ο 29χρονος αμυντικός - γεννημένος το 1986 - μετρά 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (2.114 λεπτά, 2 γκολ, 1 ασίστ) και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο (341 λεπτά, 1 γκολ). Το βασικότερο είναι ότι αποδεσμεύεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, οπότε μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του.

Πάντως, επαναλαμβάνεται ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ούτε πρόκειται να γίνει στο αμέσως επόμενο διάστημα, αφού ο Γενς Βέμερ θα έχει τις ευκαιρίες να πείσει για την αξία του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ