ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάβες: "Να αφήσω τη σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρές Τσάβες πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό κάτι που φυσικά τον χαροποίησε αν και θα ήθελε να το συνδυάσει με τη κατάκτηση των τριών βαθμών.

Γκολ με το καλημέρα στην Ελλάδα και τη Super League για τον Αντρές Τσάβες με τον Αργεντινό επιθετικό να ανοίγει λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα.

Κάτι το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα τον ίδιο όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα της "NOVA". Ο 26χρονος επιθετικός θα ήθελε το ντεμπούτο του να συνδυαστεί με νίκη και σημείωσε πως θέλει να αφήσει το στίγμα του στο τριφύλλι.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Είμαι φυσικά χαρούμενος που πέτυχα γκολ στην πρώτη μου συμμετοχή, γενικά είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι. Νιώθω καλά, ήταν ένα καλό ντεμπούτο, είχα την ευκαιρία να σκοράρω και το έκανα. Θέλαμε τους τρεις πόντους της νίκης αλλά και ο ένας βαθμός είναι θετικό ξεκίνημα.

Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλω συμπεράσματα, καθώς είναι η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη. Θέλω πάντως να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται τον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει να πανηγυρίζω με αυτόν τον τρόπο, ειδικά όταν σκοράρω στο ντεμπούτο μου.

Πανηγύρισα τόσο έντονα γιατί το γκολ αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Θέλω να αφήσω τη σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να υποσχεθώ συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων που θα πετύχω, αλλά θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι σχεδόν στο 100% γιατί είχα κάνει προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα μου και είμαι στη διάθεση του προπονητή μας"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ