ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάβες: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με κάποιον συμπαίκτη μου"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρες Τσάβες μίλησε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό, υποσχέθηκε πολλά γκολ και έβαλε τέλος στις φήμες για κόντρες παικτών στα αποδυτήρια.

Ήταν μία από τις επενδύσεις που έγιναν το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό αφού πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή της εποχής Αλαφούζου. Ο Αντρες Τσάβες γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τους πράσινους με τα γκολ του.

Παράλληλα, εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Αντίθετα,τόνισε ότι οι παίκτες έχουν δυνατότητες και μπορούν να φέρουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Live Sport":

- Πως νιώθεις μετά την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα;

"Ήταν ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν. Αρχίσαμε καλά τη σεζόν στην Ευρώπη, αλλά στο πρωτάθλημα δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε. Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο στην πρεμιέρα, αλλά φέραμε ισοπαλία και αυτό μας αποδιοργάνωσε. Σίγουρα, δεν είχαμε την εικόνα ή τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά υπάρχει χρόνος να αλλάξουμε την κατάσταση. Είμαστε καλοί παίκτες και μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

- Ποιος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν; Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει;

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, που στοχεύει στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ασφαλώς, δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Βέβαια, αποτελούμε ένα ρόστερ με πολλούς νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο, να μάθουμε ο ένας τον άλλο και να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο. Όμως, πρέπει να το πετύχουμε αυτό, νικώντας ταυτόχρονα. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά εμείς πρέπει να βλέπουμε την κορυφή".

- Είπες για δυσκολίες. Έχεις αντιληφθεί ότι ο Παναθηναϊκός διανύει ένα μεταβατικό στάδιο, που ο ιδιοκτήτης ψάχνεται για να φύγει;

"Έχω ακούσει ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συζητήσεις για να δώσει τις μετοχές του. Δεν ξέρω ελληνικά και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει. Όμως, δεν είμαι αρμόδιος να το σχολιάσω και δεν με αφορά. Εγώ είμαι στον Παναθηναϊκό για να παίξω ποδόσφαιρο και αυτό θέλω να κάνω. Τα υπόλοιπα αφορούν τη διοίκηση, εμείς οι παίκτες είμαστε υπεύθυνοι για να παίζουμε μπάλα".

- Ο προπονητής είχε δηλώσει ότι εσείς οι Λατινοαμερικάνοι πρέπει να καταλάβετε που έχετε έρθει. Θεωρείς ότι δεν έχετε προσαρμοστεί ακόμα; Υπάρχει άλλο πρόβλημα;

"Θα μιλήσω για μένα. Εγώ αγωνίζομαι πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που έχει αρκετές διαφορές με το αργεντινικό. Είναι λογικό να χρειάζομαι λίγο χρόνο να συνηθίσω, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Θα μάθω τους συμπαίκτες μου, θα με μάθουν και αυτοί και όλα θα γίνουν. Θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό και θέλω να σκοράρω πολλά γκολ".

- Οπότε, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς ή οτιδήποτε άλλο;

"Ο προπονητής με έφερε στην ομάδα γιατί με πιστεύει. Το ίδιο ισχύει για όλους τους νέους παίκτες. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μία σημαντική επένδυση για να αποκτήσει και θέλω να ανταποδώσω. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και εμείς τις εκτελούμε. Δεν υπάρχει κόντρα με κάποιον συμπαίκτη μου, ούτε τίποτα άλλο. Απλώς αγωνίζομαι με πάθος και μερικές φορές βγάζω μεγάλη ένταση. Τίποτα περισσότερο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ