ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Θα πηδάτε από τους φράχτες"

Τσάκας: "Θα πηδάτε από τους φράχτες"
INTIME SPORTS

Ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Σουλταν Αλ Σαούντ έχει συμφωνήσει να φέρει στον Παναθηναϊκό έναν παίκτη παγκόσμιας εμβέλειας, που θα αναγκάσει τους φιλάθλους στην Ελλάδα να "πηδάνε από τους φράχτες".

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα πρίγκιπα, η πρώτη μεταγραφική κίνηση του "τριφυλλιού" για τον Ιανουάριο έχει ολοκληρωθεί και πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

" Τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας συμφώνησε με έναν ποδοσφαιριστή που όταν το μάθει ο κόσμος θα πηδάει από τους φράχτες", είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Τσάκας.

Στη συνέχεια μάλιστα ανέφερε: " Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο θα το μάθετε όταν θελήσει ο ίδιος ο Σουλτάν να το γνωστοποιήσει. Πιθανότατα θα το κάνει όταν έρθει στην Ελλάδα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως η μεταγραφή θα γίνει με άλλα έξοδα, ξέχωρα από αυτά που έχουμε υπολογίσει να επενδύσουμε στον Παναθηναϊκό. Θα είναι η έκπληξη που είχαμε προαναγγείλει αλλά όχι η μοναδική. Θα έχουν και συνέχεια τα δώρα", τόνισε στην εφημερίδα "Εξέδρα".

Όσον αφορά στο νεαρό Αιγύπτιο αμυντικό Αχμέντ Χεγκαζί, το όνομα του οποίου βγήκε στην επιφάνεια, τόνισε: " Όσον αφορά στον Χεγκαζί, έχουμε τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, αλλά στο παιχνίδι έχουν μπει και ομάδες από την Αγγλία" .

Για το θέμα του γηπέδου είπε: " Δεν βλέπω πώς μπορεί να προχωρήσει η περίπτωση του Βοτανικού. Νομίζω ότι απ' όπου και να το κοιτάξεις βλέπεις αδιέξοδο. Έχουμε στο μυαλό άλλες τρεις περιπτώσεις. Η μια, ανακατασκευή του ΟΑΚΑ. Η άλλη το Γουδή και την τρίτη επιτρέψτε μου να την αποκαλύψω την κατάλληλη στιγμή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ