ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσάκας: "Δεν θα τους κάνω τη χάρη για να χαλάσει το deal"

Τσάκας: "Δεν θα τους κάνω τη χάρη για να χαλάσει το deal"
INTIME SPORTS

"Αποσύρουμε την πρόταση" τόνισε ο Τσάκας ενοχλημένος μετά το ματς ωστόσο λίγες ώρες μετά είπε πως δεν κάνει το χατήρι σε κάποιους που θέλουν να χαλάσει το deal.

Ενοχλημένος από την επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε ότι "αποσύρουμε την πρόταση του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ".

Στο μεταξύ μετά το ματς εκπρόσωπος της Arboris Capital ενημέρωσε τον Δημήτρη Γόντικα ότι υπάρχει έτοιμη επενδυτική πρόταση από εταιρία της Μέσης Ανατολής!

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (3-1) κι ενώ ο Βλάσης Τσάκας κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο του, δέχτηκε τη φραστική επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού. Φαίνεται ότι αυτή η αντίδραση του κόσμου ενόχλησε ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του Σουλτάν Αλ Σαούντ, που ούτως ή άλλως έχει παράπονα από τη διοίκηση του "τριφυλλιού".

Ωστόσο λίγες ώρες μετά με πιο "καθαρό μυαλό" σε διευκρινιστικές του δηλώσεις στα "prasinanea.gr" τόνισε:

"Έγινε μία δήλωση από μένα μετά το τέλος του αγώνα η οποία ήταν αληθινή, αλλά ήταν εν βρασμώ. Όντως εκείνη την ώρα ήμουν απόλυτος ότι αποσύρουμε την πρόταση μας, διότι δεν μας σεβάστηκαν".

"Από τη μία σκέφτομαι, πάντα σε επικοινωνία με τον Πρίγκιπα, να αποσύρουμε την πρόταση γιατί δεν μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι ίσως δεν αξίζει να κάνω τη χάρη σε όσους επιθυμούν να χαλάσει το deal".

Για το γεγονός ωστόσο πως οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" ζουν με το άγχος και την αγωνία:

"Αυτός ο οποίος έχει δίκιο είναι ο κόσμος, ο οποίος ακούει πολλά και διάφορα. Για αυτό εγώ θεωρώ ότι πρώτα σε αυτόν πρέπει να αποδείξουμε την αξιοπιστία μας, θα αποδείξουμε με έγγραφα την οικονομική επιφάνεια του Πρίγκιπα. Αυτός δικαιούται μία εξήγηση και θα την έχει".

Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός πως την Πέμπτη θα δώσει στη δημοσιότητα τις αποδείξεις της οικονομικής επιφάνειας του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, λέγοντας:

"Μέσα στην εβδομάδα θα παρουσιάσουμε τα χρήματα της πρότασης μας για τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα της τελικής μας απόφασης για την ΠΑΕ". Κλείνοντας, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: "Αφού παρουσιάσουμε τα χρήματα και πείσουμε τον κόσμο, τότε θα ανακοινώσουμε τι θα πράξουμε τελικά".

Στις δηλώσεις μετά το ματς ο Βλάσης Τσάκας είχε πει αρκετά εκνευρισμένος:

"Αφού πρώτα αποδείξουμε την αγοραστική μας δύναμη, για να μην αμφιβάλλει κανείς για την οικονομική κατάσταση του Πρίγκιπα Σουλτάν, ανακοινώνουμε ότι η πρόταση μας για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποσύρεται" υποστήριξε.

Ο Τσάκας επέμεινε ότι θα παρουσιάσει στη δημοσιότητα τα 15.000.000 ευρώ του Σουλτάν Αλ Σαούντ, προκειμένου να μην υπάρξουν αμφιβολίες και σχόλια για την ικανότητα του να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

"Η συμπεριφορά της ΠΑΕ ήταν απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να φέρονται έτσι στους ανθρώπους που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό" κατέληξε.

Γόντικας: "Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα του"

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας μετά το νικηφόρο ματς με τους Κρητικούς δεν θέλησε να σχολιάσει τις κατηγορίες του Βλάση Τσάκα σε "πηγαδάκι" που είχε με τους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" προτίμησε να μην τοποθετηθεί και αρκέστηκε να απαντήσει διπλωματικά, λέγοντας: " Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα του"

Το επεισόδιο στο ΟΑΚΑ

Μετά το φινάλε του αγώνα κι ενώ κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο του (έξω από τη θύρα 29) ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα είχε έντονο διάλογο με οπαδούς του Παναθηναϊκού:

Οπαδός: "Τσάκα πρόσεξε τι λες! Πολύ μιλάς! Πιάνεις στο στόμα σου τον Παναθηναϊκό και αυτό δεν είναι καλό. Αν δεν γίνει το deal, θα τρέχεις να κρυφτείς. Που είναι ο Πρίγκιπας; Δεν τον έχουμε δει ποτέ; Δεν έχει κάνει καμία δήλωση."

Τσάκας: " Τι είναι αυτά που μου λέτε; Θα γίνει η συμφωνία. Τότε να δούμε τι θα λέτε."

Οπαδός: "Άμα γίνει, εγώ πρώτος να σου ζητήσω συγνώμη. Εγώ φοράω παντελόνια και θα το δεις."

Τσάκας: " Που είναι όλοι αυτοί που σας έταζαν διάφορα κι ότι θα πάρουν την ομάδα;"

Οπαδός: "Δε με νοιάζουν αυτοί. Εγώ και αυτούς δεν τους υπολόγιζα. Εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό μου πρώτο"

Ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίστηκε σε όλη την πορεία του Βλάση Τσάκα προς το αυτοκίνητό του. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν κάποια στιγμή είπε ότι "Τι είναι αυτά που γίνονται; Εάν δε μας θέλουν θα αποσύρουμε την πρόταση. Θα δείξουμε τα οικονομικά μας στοιχεία και θα αποσύρουμε την πρόταση."

Ο Τσάκας εμφανιζόταν πολύ δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟ και κυρίως τη μη αντίδραση των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Θ. Γιαννακόπουλος: "Να μην είναι... μπαρούφα"

Δηλώσεις έκανε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πριν την έναρξη του ματς με τον ΟΦΗ λέγοντας.

Για τον Πρίγκιπα Σουλτάν υπογράμμισε: "Όλοι περιμένουμε τον Πρίγκιπα αλλά μέχρι να τον δούμε και να μπούνε τα χρήματα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Μακάρι να αποδειχθεί αληθινός και όχι μία μπαρούφα. Είναι το πότε θα τον δούμε και πότε θα βάλει τα λεφτά".

Για το α θα δοθεί εξουσιοδότηση στην Arboris Capital: "Εγώ δεν ξέρω τίποτα τέτοιο. Το μόνο που θέλω είναι όλοι οι Παναθηναϊκοί να βρίσκονται κοντά στην ομάδα".

Τέλος για την παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ: "Από τη στιγμή που δεν παίζει, μου είναι αδιάφορος. Έχουμε καλές αναμνήσεις από αυτόν, αλλά τώρα αγωνίζεται αλλού. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχει αρκετό κόσμο, απ΄ ότι μαθαίνω. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι καλή για τον Παναθηναϊκό γιατί έχει καλύτερη ομάδα και είναι ικανός να πάρει το πρωτάθλημα."

Τετ α τετ με Γεωργίου ο Θ. Γιαννακόπουλος

Μετά την λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ και αποχωρώντας ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε ένα "μίνι" διάλογο με τον εκπρόσωπο της Arboris Capital Γιώργος Γεωργίου βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Για περίπου 15 λεπτά, οι δύο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα, χωρίς πάντως να γνωρίζει κανείς το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ