ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρολάρισμα Νάνο και Νίνη σε Στραματσόνι

Τρολάρισμα Νάνο και Νίνη σε Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια περίεργη καραμπόλα έγινε στο twitter του Νάνο λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό. Τι απάντησε ο Νίνης και τι retweet άφησε στο λογαριασμό του ο Ισπανός αμυντικός

Τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Αντρέα Στραματσόνι σχολίασαν στο twitter οι Νάνο και Νίνης, οι οποίοι φαίνεται πως δεν έχουν και την καλύτερη δυνατή άποψη για τον Ιταλό τεχνικό. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε στη Σαρλεουρά τον Ιανουάριο του 2016 και ο Ισπανός μπακ στην Αλμερία το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Νίνης είχε στον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του 2014, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και με την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι, είδε το συμβόλαιο του να λύνεται. Λίγους μήνες αργότερα, ο Νάνο αποχώρησε επίσης από τον σύλλογο με τους πράσινους να τον πουλούν στην ισπανική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Και αυτός, λοιπόν, έφυγε κατόπιν εισήγησης του Στραματσόνι.

Πλέον, ο Ιταλός κόουτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και στο λογαριασμό του Ισπανού αμυντικού υπήρξε ένας περίεργος διάλογος.

Ο Νάνο έκανε retweet την εξής ατάκα: "Νάνο, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στραματσόνι, ο οποίος άφησε να πουληθείς στην Αλμερία".

Τρολάρισμα Νάνο και Νίνη σε Στραματσόνι

Λίγο αργότερα, ο Νάνο έγραψε κάνοντας tag τον Νίνη: " Γεια σου, γεια σου, χάρηκα που σε γνώρισα", με κάποια περίεργα emojis και τον Νίνη να απαντά... κλαίγοντας.

Τρολάρισμα Νάνο και Νίνη σε Στραματσόνι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ