ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριήμερη διανυκτέρευση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Τριήμερη διανυκτέρευση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μείνουν σε ξενοδοχείο από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα, ενώ το Σαββατοκύριακο προγραμματίστηκαν διπλές προπονήσεις.

Σε ξενοδοχείο της Αθήνας θα διανυκτερεύσει η ομάδα του Παναθηναϊκού για τις τρεις προσεχείς ημέρες, μετά από απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής έλαβε την απόφαση προκειμένου να ενισχύσει τη συνοχή και την ομόνοια μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η ομάδα θα διαμείνει την Παρασκευή (15/7), το Σάββατο (16/7) και την Κυριακή (17/7), ενώ ενδιάμεσα θα μεσολαβήσουν δύο ημέρες διπλών προπονήσεων. Μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (18/7), η ομάδα θα αφεθεί ελεύθερη. Επίσης, κατά τις μεσημεριανές ώρες οι παίκτες θα έχουν την άδεια να φύγουν από το ξενοδοχείο για λίγες ώρες.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Παρασκευής (15/7), Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι σε μικρό χώρο και ανοίγματα. Ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ο Ράσμους Τελάντερ εκτέλεσε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (16/7) στις 8:30 το πρωί και στις 6:30 το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ