ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριετές συμβόλαιο σε Ζούλη

Τριετές συμβόλαιο σε Ζούλη
INTIME SPORTS

Συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε εδώ και λίγες μέρες ο 19χρονος Άγγελος Ζούλης ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Πανθρακικό και τον οποίο είχαν ξεχωρίσει οι Νταμπίζας, Σαραβάκος.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα εδώ και λίγες μέρες ο 19χρονος Άγγελος Ζούλης για τον οποίο σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το Sport24 σε σχετικά ρεπορτάζ.

Ο νεαρός άσος ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην ομάδα Νέων του Πανθρακικού είχε κάνει τους Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο να τον ξεχωρίσουν με την παρουσία του στα αντίστοιχα ματς των Νέων με τον Παναθηναϊκό σε Λεωφόρο και Κομοτηνή.

Ο Ζούλης τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του τριφυλλιού, ήρθε στην Αθήνα και από τις αρχές Ιουλίου μετείχε στην προετοιμασία της ομάδας των Νέων.

Πριν σχεδόν δέκα μέρες ο Παναθηναϊκός τα βρήκε και με τον Πανθρακικό και προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό άσο ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ όσο και ως μέσος.

Σε ότι έχει να κάνει με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του είναι τριετές και λήγει τον Ιούνιο του 2017.

Ο Ζούλης ο οποίος είναι γεννημένος την 1 Φεβρουαρίου 1995 έχει δηλωθεί και στο ρόστερ της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League ενώ έχει πάρει το νούμερο 40.

Ο νεαρός άσος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα πράσινα το Σάββατο στο ματς των Νέων με τον Πανιώνιο ενώ η παρουσία του όλο αυτό το διάστημα στο τριφύλλι έχει ικανοποιήσει άπαντες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζούλης δεν αποκλείεται να είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας των Νέων την φετινή σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ