ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριετές συμβόλαιο προσφέρει στον Λανγκ ο Παναθηναϊκός

Τριετές συμβόλαιο προσφέρει στον Λανγκ ο Παναθηναϊκός
Μίκαελ Λανγκ

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε διπλασιασμό στις ετήσιες αποδοχές του Λανγκ με τον Ελβετό να τονίζει πως θέλει χρόνο για να απαντήσει.

Ο Παναθηναϊκός μέσω του Λεωνίδα Βόκολου κατέθεσε την επίσημη πρόταση του τριφυλλιού προς τον Μίκαελ Λανγκ προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα. Οι πράσινοι προσφέρουν τριετές συμβόλαιο έναντι 250.000 ευρώ το χρόνο συν κάποια μπόνους που ανεβάζουν τις ετήσιες αποδοχές του Ελβετού στις 300.000 ευρώ.

Ουσιαστικά προτείνουν διπλασιασμό των αποδοχών του στη Γκρασχόπερς και ουσιαστικά έχουν ικανοποιήσει τα θέλω του 24χρονου άσου ο οποίος όμως έχει ζητήσει χρόνο για να δώσει την απάντηση του.

Αυτό που περιμένει ο διεθνής Ελβετός είναι κατά πόσο θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιους συλλόγους στην Γερμανία που δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνηση τους καθώς έχει προταθεί από τους εκπροσώπους του.

Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι η στάση που θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός. Πόσο χρονικό διάστημα θα περιμένουν οι πράσινοι για να στραφούν στις άλλες λύσεις που έχουν στα υπόψιν. Καθώς ναι μεν ο Ελβετός είναι μια πάρα πολύ καλή λύση αλλά στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να χάσουν χρόνο.

Στις τάξεις των ανθρώπων του τριφυλλιού υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την περίπτωση του Λανγκ καθώς πλην της αρκετά καλής οικονομικής πρότασης δέλεαρ για τον Ελβετό θα αποτελέσει και η Ευρωπαϊκή παρουσία των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ