ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Όλε και στον τελικό"

Τριανταφυλλόπουλος: "Όλε και στον τελικό"
INTIME SPORTS

Η ώρα των μικρών του Παναθηναϊκού να γίνουν άντρες έφτασε με τους πράσινους να δηλώνουν έτοιμοι για κάτι ακόμα μεγάλο και τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο μιλώντας στο Sport24 να δίνει το σύνθημα.

Έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση, την πρώτη κούπα της καριέρας τους, είναι όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να δηλώνει στο Sport24 έτοιμος για κάτι ακόμα μεγάλο με την βοήθεια των συμπαικτών του και τις οδηγίες του προπονητή του.

Ο νεαρός άσος ο οποίος αγωνίστηκε στο ματς με τον ΟΦΗ και πάλι ως δεξί μπακ υποστήριξε πως οι πράσινοι το ήθελαν περισσότερο, ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σε καμία του στιγμή δεν δέχθηκαν πίεση από τον αντίπαλο.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, το δείξαμε από την αρχή μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι πιο νωρίς. Όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, δεν δεχθήκαμε καθόλου πίεση. Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε αυτή την μεγάλη πρόκριση. Τώρα συγκέντρωση για τον τελικό».

Χάσατε αρκετές ευκαιρίες σκέφτηκες κάποια στιγμή ότι η τύχη μπορεί να σας γυρίσει την πλάτη;
«Όχι ήμασταν συγκεντρωμένοι 100% στο παιχνίδι μας και πιστεύαμε ότι το γκολ θα έρθει αργά η γρήγορα».

Τα «όλε, όλε» επέστρεψαν στην Λεωφόρο πως το έζησες;
«Ήταν λογικό πιστεύω, ελπίζω να γίνουν ξανά άλλη μια φορά».

Θα βρείτε τον ΠΑΟΚ απέναντι σας στον τελικό, είχατε κάποια προτίμηση;
«Όχι, εμείς κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και την δουλειά μας και δεν μας ένοιαζε ποιος θα είναι ο αντίπαλος".

Πρώτος τελικός για τους περισσότερους από εσάς και δη τους ποιο νεαρούς σε ηλικία;
«Πιστεύω έχουν γίνει πολλά πράγματα πρώτη φορά για εμάς τους μικρούς. Είναι ακόμα κάτι μεγάλο, θα το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει, με την βοήθεια του προπονητή μας και των μεγάλων παικτών και θα τα καταφέρουμε πιστεύω».

Έπαιξε με πυρετό

Ο Τριανταφυλλόπουλος αγωνίστηκε στο ματς με τον ΟΦΗ έχοντας υψηλό πυρετό δείγμα της δίψας του και της θέλησης του να παίξει στον ημιτελικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την αναμέτρηση έφυγε από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας αρκετά καταβεβλημένος, κουρασμένος και με την κουκούλα στο κεφάλι προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του και χειροτερέψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ