ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Η συνέχεια θα είναι καλύτερη"

Τριανταφυλλόπουλος: "Η συνέχεια θα είναι καλύτερη"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκούς δούλεψε σκληρά για το ματς με την Ντινάμο και πως το δεύτερο γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ήταν αυτό που δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε τι τις προσπάθειες των πράσινων.

Στο ματς με την Ντινάμο ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των πράσινων και προσπάθησε μαζί με τους συμπαίκτες του για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Ρώσους το οποίο όμως δεν ήρθε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός αμυντικός των πράσινων μίλησε για τις προσπάθειες του ίδιου και των συμπαικτών του αλλά και την εξέλιξη του αγώνα.

Ο άσος του τριφυλλιού αναφέρθηκε στο πλάνο των πράσινων που βγήκε σε μεγάλο βαθμό αλλά και στο δεύτερο γκολ το οποίο μπήκε στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Για τον Τριανταφυλλόπουλο το πιο θετικό ήταν πως ο Παναθηναϊκός μπόρεσε μετά το 60' και παρά το 0-2 να παλέψει το ματς και να κυνηγήσει ακόμα και την ισοφάριση.

Χαρακτηριστικά ο "Τριάντα" είπε εξερχόμενος από τα αποδυτήρια:

"Πιστεύω στην αρχή ήμασταν πολύ επιφυλακτικοί, προσπαθήσαμε να αμυνθούμε και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να βρει χώρους. Κατά γενική ομολογία τα καταφέραμε καλά. Δεχτήκαμε ένα γκολ το οποίο μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλό γιατί προήλθε από έναν ωραίο συνδυασμό.

Προσπαθήσαμε μετά και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο να βγούμε μπροστά, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Παρόλο που δεχτήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ δεν τα βάλαμε κάτω, προσπαθήσαμε βάλαμε και εμείς ένα γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε αλλά πιστεύω θα συνεχίσουμε καλύτερα".

Θεωρείς καθοριστικά τα σημεία που δέχτηκε η ομάδα τα δυο γκολ, ένα τρία λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο και ένα τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους;
"Σίγουρα, όχι τόσο το πρώτο τέρμα που δεχτήκαμε αλλά το δεύτερο γκολ της Ντινάμο μπήκε αρκετά νωρίς. Εκεί που θέλαμε να μπούμε μέσα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Μας δυσκόλεψε αρκετά. Όμως παρόλα αυτά δείξαμε ότι πιστέψαμε σε κάτι καλύτερο και προσπαθήσαμε για να το καταφέρουμε".

Ο Παναθηναϊκός μετά το 60' ανέβηκε και έπαιξε στα ίσια την Ντινάμο χάνοντας πολλές ευκαιρίες, στο πρώτο μέρος παίζατε πολύ κλειστά, ήταν το πλάνο αυτό;
"Έτσι είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως πήγαμε καλά, άσχετα με τα γκολ που μπήκαν καθώς δεν είχαμε απειληθεί πάρα πολύ στην αρχή του αγώνα. Θεωρώ πως αν ανοιγόμασταν νωρίτερα θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να πάμε σε ένα παιχνίδι, ένα τέμπο ένας εναντίων ενός σε όλο το γήπεδο όπως ήταν μετά το 60'. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί πιστεύω δεν θα είχαμε χάσει σήμερα".

Η συνέχεια σας καλεί να κοιτάξετε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα και το ματς με τον Πλατανιά;
"Η συνέχεια σίγουρα είναι δύσκολη όπως κάθε φορά γιατί τώρα έχουμε και αρνητικά αποτελέσματα στην πλάτη μας. Όμως πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε για να πάρουμε τις νίκες που πρέπει".

Παρόλο το αρνητικό αποτέλεσμα ο κόσμος χειροκρότησε και πάλι την προσπάθεια σας;
"Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και ευελπιστούμε στα δυο επόμενα παιχνίδια στην έδρα μας να του δώσουμε την χαρά που πρέπει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ