ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρία χρόνια φαγούρας για Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Τρία χρόνια φαγούρας για Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα χάσει το πρώτο ματς με την Μάλαγα λόγω ενός τραυματισμού, ενώ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ένα χτύπημα τον αφήνει νοκ άουτ το καλοκαίρι.

Τα προηγούμενα δυο καλοκαίρια ήταν δύσκολα για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, αφού κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την προετοιμασία της ομάδας.

Φέτος τα πράγματα άλλαξαν, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο όχι μόνο να βγάζει όλο το πρόγραμμα, αλλά να είναι και από τους κορυφαίους των πράσινων. Η ατυχία βέβαια παραμόνευε και... χτύπησε εκεί που δεν το περίμενε.

Ο Λάζαρος λοιπόν δεν θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο πρώτο δύσκολο τεστ της σεζόν απέναντι στην Μάλαγα, αφού ένα διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον αυτό το παιχνίδι, ίσως και το δεύτερο!

Η είδηση άρχισε να μας θυμίζει τις δυο προηγούμενες σεζόν με το ξεκίνημα του Έλληνα άσου να μην είναι όπως το περίμενε. Τη μία φορά υπέστη κάταγμα, ενώ τη δεύτερη ρήξη χιαστών.

Πίσω στο 2010

Στις 3 Ιουλίου του 2010 ο νεαρός άσος, μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο έξω σφυρό της δεξιάς ποδοκνημικής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο μήνες.

Λίγο πιο μπροστά

Στις 16 Ιουλίου του 2011 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πατάει άσχημα στο φιλικό με την Σιβασπόρ και παθαίνει ρήξη χιαστών, που τον άφησε εκτός δράσης για έξι μήνες. Το καλό για τον 25χρονο άσο είναι πως γύρισε σε υψηλό επίπεδο, κάτι που έδειξε με το.. καλημέρα.

Εσείς διαβάστε: Αλαφούζος: "Είμαστε δίπλα σας, μην έχετε άγχος", Διαφώνησε ο Βγενόπουλος, αλλά..., Στα 6.000.000 ευρώ η ΑΜΚ του Παναθηναϊκού, Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού, Πρόβλημα με Χριστοδουλόπουλο, Τρία χρόνια... φαγούρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ