ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρία προβλήματα στον Παναθηναϊκό από το ματς με τον Αστέρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο και Σιλά αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πρόβλημα και με Διούδη.

Με αρκετές απουσίες επανήλθαν στο πρόγραμμα προπονήσεων οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε αρκετούς παίκτες να αποκομίζουν προβλήματα τραυματισμών από το ματς με τον Αστέρα ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των διεθνών.

Δέκα πράσινοι απείχαν από τη προπόνηση της Δευτέρας, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Οι Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Λουντ, Κουλιμπαλί ενσωματώθηκαν στην εθνική ομάδα των χωρών τους ενώ οι Τσάβες και Λουτσιάνο ακολούθησαν θεραπεία, όπως και οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Σιλά, Διούδης.

Από τους τέσσερις τελευταίους οι τρεις πρώτοι τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα. Αρχικά ο Βιγιαφάνιες υπέστη τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα και θα επανέρθει σε φουλ ένταση από Δευτέρα.

Ο Μολέντο έχει αιμάτωμα στο αριστερό πέλμα από απότομη πρόσκρουση στο έδαφος, θα προφυλαχθεί για λίγες ημέρες ενώ θα υποβληθεί την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία για καλύτερη αξιολόγηση της κατάστασης.

Ο Σιλά υπέστη διάστρεμμα των έξω συνδέσμων στην αριστερή ποδοκνημική και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τρεις ημέρες.

Όσο για τον Διούδη ένιωσε και αυτός κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Όσο για το πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικοτακτικής με πάσες και παιχνίδι τακτικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ