ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρέχουν για το ντέρμπι με Ολυμπιακό Ζέκα, Σαμπά

Τρέχουν για το ντέρμπι με Ολυμπιακό Ζέκα, Σαμπά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ζέκα και Σαμπά έχουν υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα μείνουν εκτός δυο με τρεις εβδομάδας κάνοντας αγώνα δρόμου να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 6 Νοεμβρίου.

Αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς με τον Ολυμπιακό στις 6 Νοεμβρίου θα κάνουν οι Ζέκα, Σαμπά με τους δυο άσους του Παναθηναϊκού να παθαίνουν θλάση στο ματς με την Σταντάρ Λιέγης και να μένουν δυο με τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Κάρλος Ζέκα ήταν διπλά άτυχος. Ο Πορτογάλος άσος αρχικά χτύπησε στο στόμα με αποτέλεσμα να του σπάσουν δυο δόντια αλλά συνέχισε να παίζει. Μέχρι και το 78' όπου έπαθε θλάση στον δικέφαλο, όπως έδειξε η πρώτη εκτίμηση, και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δυο με τρεις εβδομάδες.

Θλάση στον δικέφαλο υπέστη και ο Σαμπά. Μόνο που ο αμυντικός των πράσινων ίσως να κατάφερε να περιορίσει το μέγεθος της καθώς αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Και οι δυο θα κάνουν εξετάσεις την Παρασκευή για να εκτιμηθεί ο χρόνος της αποθεραπεία τους.

Φυσικά στόχος του ιατρικού τιμ των πράσινων θα είναι να μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση του Στραματσόνι πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για αυτό και από την Παρασκευή θα ξεκινήσουν καθημερινά θεραπείες.

Τράβηγμα ο Λεντέσμα

Ο Λεντέσμα τέλος έπαθε ένα τράβηγμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στο ματς με την Βέροια τη Δευτέρα. Ο Αργεντινός θα ξεκινήσει θεραπεία προκειμένου να μπορέσει να προλάβει το ματς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ