ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τρελό" σενάριο με τον Μοντολίβο

"Τρελό" σενάριο με τον Μοντολίβο

Σύμφωνα με ξένη ιστοσελίδα, ο Αντρέα Στραματσόνι προσπαθεί να πείσει τον Ρικάρντο Μοντολίβο να έρθει στον Παναθηναϊκό, επιχειρώντας το "μπαμ" του καλοκαιριού. Στο στόχαστρο και ο Νοτσερίνο. (VIDEO)

Δεν εξέπληξε κανέναν η είδηση ότι ο Αντρέα Στραματσόνι ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές από τη Serie A, αλλά η τελευταία αποκάλυψη δεν προήλθε από την πατρίδα του, αλλά από τη Βραζιλία. Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "radardabola.com" ισχυρίζεται ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπαθεί να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Ρικάρντο Μοντολίβο.

Πρόκειται για τον αρχηγό της Μίλαν, ένας από τους καλύτερους Ιταλούς χαφ της γενιάς του και ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, ενώ έχει αγωνιστεί 62 φορές με την Ιταλία, έχοντας σκοράρει 2 γκολ. Στην ηλικία των 31 ετών, ο Ρικάρντο Μοντολίβο αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ανέβαζε πολλά επίπεδα τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στραματσόνι επιχειρεί να αξιοποιήσει τη φιλία που τον συνδέει με τον Μοντολίβο, ώστε να τον πείσει να έρθει στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, η διοίκηση της Μίλαν δεν έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ιταλό, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί των "ροσονέρι" έχουν διαμάχη μαζί του και τάσσονται κατά της παραμονής του.

Ενδεικτικό των διαθέσεων τους είναι ότι έχουν δημιουργήσει γκρουπ στο Facebook με την ονομασία "όχι στην παραμονή του Μοντολίβο στη Μίλαν" και επί καθημερινής βάσης, γράφουν σχόλια εναντίον του στα επίσημα account της ιταλικής ομάδας και του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Facebook και στο Twitter. Παρά την ένταση με τους Μιλανέζους συνδεσμίτες, ο Μοντολίβο έχει θέση βασικού στον σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας. Φέτος, μετρά 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 2 ασίστ.

Αναμφίβολα, το σενάριο μπορεί να χαρακτηριστεί τρελό, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα και αν φύγει από τη Μίλαν, θα αποτελέσει στόχο για πολλές ομάδες της Serie A, όπως τη Φιορεντίνα που ήταν επίσης αρχηγός και απαιτείται εξωπραγματική υπέρβαση στο μπάτζετ για να προσεγγιστεί.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Στραματσόνι επανεξετάζει τον Αντόνιο Νοτσερίνο, ο οποίος τον απασχόλησε τον Ιανουάριο του 2015. Ο 31χρονος Ιταλός χαφ πήρε μεταγραφή από τη Μίλαν στην Ορλάντο Σίτι, αλλά έχει αγωνιστεί μόνο 4 φορές και η κατάσταση εξελίσσεται διαφορετικά απ' ότι την περίμενε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στραματσόνι θα ήθελε να φέρει τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή ως δανεικό στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ