ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρελό σενάριο με Μάλοτσα

Split, 300313.
Gradski stadion Poljud.
Nogometna utakmica 25. kola 1.HNL izmedju Hajduka i Zagreba.
Na fotografiji: slavlje igraca Hajduka, Mario Maloca.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Split, 300313. Gradski stadion Poljud. Nogometna utakmica 25. kola 1.HNL izmedju Hajduka i Zagreba. Na fotografiji: slavlje igraca Hajduka, Mario Maloca. Foto: Ante Cizmic / CROPIX CROPIX

Οι Κροάτες έγραψαν την Τετάρτη πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μάριο Μάλοτσα, τον στόπερ και αρχηγό της Χάιντουκ αλλά με τον διεθνή αμυντικό να κοστίζει 1,5 εκ. μάλλον κάτι δεν πάει σωστά.

Ένα απίθανο σενάριο έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι Κροάτες δημοσιογράφοι καθώς υποστήριξαν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάριο Μάλοτσα ο οποίος αγωνίζεται στην Χάιντουκ και είναι ο αρχηγός της.

Πρόκειται για έναν 26χρονο στόπερ ο οποίος μπορεί να παίξει και ως δεξί μπακ και έως τώρα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μόνο στην Χαϊντουκ.

Το συμβόλαιο του με τους Κροάτες λήγει το καλοκαίρι του 2015 και εδώ κάπου ξεκινάνε τα περίεργα που κάνουν και απίθανο να ισχύει το σενάριο για τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά το τριφύλλι όπως είχε πει και ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει την πολυτέλεια να αγοράσει ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον από την στιγμή που οι Κροάτες λένε ότι η Χάιντουκ θα αξιώσει 1,5 εκ. ευρώ καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει.

Δεν αποκλείεται οι Κροάτες όπως έχει συμβεί πολλές φορές κατά το παρελθόν στην περίπτωση άλλων ποδοσφαιριστών να έχουν μπερδευτεί και ενδιαφέρον για τον παίκτη να έχει δείξει ο Ολυμπιακός.

Άλλωστε ο μάνατζερ του είναι ο ίδιος με τους Φέισα και Σκέποβιτς και έχει ανοιχτεί γραμμή με την ομάδα του Πειραιά και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ψάχνει από τώρα για στόπερ σε ενδεχόμενο παραχώρησης του Κώστα Μανωλά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ