ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρεις συνεργάτες με τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Τρεις συνεργάτες με τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Η ιστοσελίδα fcinter1908.it αποκαλύπτει τους τρεις Ιταλούς συνεργάτες του Αντρέα Στραματσόνι, οι οποίοι θα επανδρώσουν το επιτελείο του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η συμφωνία του Αντρέα Στραματσόνι με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προβλέπει την πρόσληψη τριών συνεργατών, επιλογής του Ιταλού προπονητή. Αυτό ισχυρίζεται η ιστοσελίδα FCINTER1908.IT, επικαλούμενη πληροφορίες από το περιβάλλον του 39χρονου και προχωρεί περαιτέρω, αποκαλύπτοντας το επιτελείο του Τριφυλλιού!

Καταρχάς, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφορικά με τον αναλυτή παιχνιδιών, Βιτσένζο Σάσο και τον γυμναστή, Φεντερίκο Πανοντσίνι, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Στραματσόνι. Ο πρώτος θα αναλύει τα ματς του Παναθηναϊκού και τους προσεχείς αντιπάλους, ενώ ο δεύτερος θα αντικαταστήσει τον Γιουσέφ Φος ως υπεύθυνος για την εκγύμναση της ομάδας.

Ο Βιτζένσο Σάσο

Τρεις συνεργάτες με τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Ο Φεντερίκο Πανοντσίνι

Τρεις συνεργάτες με τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Ο τρίτος είναι ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός, Ρομπέρτο Μούτζι (εικονιζόμενος στη βασική φώτο), ο οποίος θα εκτελεί χρέη πρώτου βοηθού του Στραματσόνι. Ο 44χρονος έχει εμπειρία εργαζόμενος στο team της Ρόμα από το 2013 και διακρίνεται για τον τρόπο που οργανώνει τις προπονήσεις και καθοδηγεί τις ασκήσεις.

Οι τρεις άνδρες αναμένονται στο "Γεώργιος Καλαφάτης" την Τετάρτη (11/11) και θα αρχίσουν τη δουλειά με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Βαγγέλης Λάππας θα διατηρηθεί ως προπονητή τερμαtoφυλάκων, ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον του Ντέιβιντ Μέντες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ