ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρεις προτάσεις για Μολέντο στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Μολέντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο επέστρεψε στην Ελλάδα και συζήτησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις προτάσεις που έχει μέχρι στιγμής στα χέρια του.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ροντρίγκο Μολέντο με τον Βραζιλιάνο να έρχεται για να φύγει ξανά αυτή τη φορά με προορισμό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός με το που ήρθε είχε μια πρώτη συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Ντίνο Διαμαντόπουλο, και έθεσαν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί γύρω από το πρόσωπο του και τις προτάσεις που έχει ο ίδιος και το τριφύλλι στα χέρια του.

Αυτές έως τώρα είναι τρεις, δυο από την Τουρκία και μια από τη Βραζιλία. Δεν θα πρέπει όμως να αποκλείσουμε να υπάρξει και κάποια ακόμα καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από αλλού για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Πιο συγκεκριμένα από την Τουρκία η Τραμπζονσπόρ είναι η μία ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό κοντά στις 500.000 ευρώ ενώ η άλλη είναι η Γκεντσλερμπιρλιγκί. Χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το μέγεθος της πρότασης που έχουν καταθέσει οι Τούρκοι.

Από τη Βραζιλία η Ιντερνασιονάλ είναι αυτή που ήδη έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για να επανεντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο αμυντικό αλλά η πρώτη προσφορά των Βραζιλιάνων δεν ικανοποιεί τους πράσινους. Οι πληροφορίες από τη Βραζιλία όμως αναφέρουν ότι θα γίνει και νέα καλύτερη πρόταση.

Ο Μολέντο με τον Διαμαντόπουλο συζήτησαν για όλα τα δεδομένα και αποφάσισαν να κάνουν λίγες μέρες ακόμα υπομονή πριν παρθεί η τελική απόφαση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές.

Ενδιαφέρον και από Πολωνία για Σιλά

Αναφορικά με τον Σιλά και με βάση τα όσα αναφέρουν Γαλλικά ΜΜΕ ο μέσος από το Μάλι δεν θα επιστρέψει στη Ρεν αλλά θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός. Η Λέγκια Βαρσοβίας είναι η νέα ομάδα που προστέθηκε σε όσους δείχνουν ενδιαφέρουν για τον διεθνή ποδοσφαιριστή ενώ ο Σιλά έχει μπει στο στόχαστρο δυο συλλόγων από το Βέλγιο και από την Οσμάνλισπορ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ