ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρεις ομάδες από Ιταλία για Νιούμαν

Τρεις ομάδες από Ιταλία για Νιούμαν
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Νιούμαν που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπάρι, Νοβάρα και Κρεμονέζε και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η μετακίνηση του στην Ιταλία.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Μάικλ Νιούμαν. Ο 20χρονος, πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, που έμεινε ελεύθερος από το τριφύλλι στις 30 Ιουνίου καθώς έληξε το συμβόλαιο του είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον τριών ομάδων από τη γείτονα χώρα. Συγκεκριμένα η πλευρά του νεαρού μέσου ο οποίος είχε υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες συζητάει με την Μπάρι και τη Νοβάρα που αγωνίζονται στην Β' Ιταλίας αλλά και με την Κρεμονέζε που αγωνίζεται στην Γ' Ιταλίας.

Το ζητούμενο σε πρώτη φάση για τον Νιούμαν είναι να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην επόμενη ομάδα που θα πάει καθώς στην χρονιά που μας πέρασε έπαιξε μόνο με τους νέους και δεν του δόθηκε καμία ευκαιρία στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα και να υπάρξει και η μετακίνηση του Νιούμαν σε μια από τις τρεις ομάδες που αγωνίζονται στην Ιταλία.

Ο Νιούμαν ο οποίος είναι γεννημένος στις 20/06/1996 παίζει ως μεσοεπιθετικός και είχε υπογράψει το 2014 επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Πήρε μέρος μάλιστα και στην προετοιμασία εκείνου του καλοκαιριού υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου αλλά δεν κατάφερε να παίξει στην πρώτη ομάδα παρά το ταλέντο που τον διακρίνει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ