ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρεις οι τραυματίες στον Παναθηναϊκό

Τρεις οι τραυματίες στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Εκτός από τον Μάρκους Μπεργκ, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό ο Μλάντεν Πέτριτς και ο Διαμαντής Χουχούμης. Ταχύρρυθμα στον Μπερίσα από το προπονητικό επιτελείο.

Δύο παιχνίδια απομένουν για να συμπληρωθεί το δύσκολο "καρέ" που έχει ο Παναθηναϊκός στην αρχή της σεζόν και ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα.

Πλην του μεγαλύτερου που ακούει στο όνομα Μάρκους Μπεργκ, τραυματίες είναι ακόμα ο Μλάντεν Πέτριτς και ο Διαμαντής Χουχούμης. Αμφότεροι στην προπόνηση της Δευτέρας δεν πήραν μέρος και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Πέτριτς έχει μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον προσαγωγό, ενώ ο Χουχούμης έχει υποστεί μερική ρήξη στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο. Ουσιαστικά, οι δύο υπολογίζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω των προκριματικών των Εθνικών ομάδων.

Τουλάχιστον, ο Αναστασίου υπολογίζει πλέον στους Λαγό, Κλωναρίδη και Καρέλη, οι οποίοι γυμνάστηκαν σε όλες τις ασκήσεις και έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Στο μεταξύ, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν πάνω από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν την Τρίτη 26/8 στις 17:00 και μετά την ολοκλήρωση θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι στη Δανία.

Ταχύρρυθμα στον Μπερίσα

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Δανία για το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ έχοντας δύο διαθέσιμους επιθετικούς, τον Νίκο Καρέλη και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο Βαλμίρ Μπερίσα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Πανιώνιο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ήδη το προπονητικό επιτελείο του αφιερώνει επιπλέον χρόνο, ώστε να τον έχει όσο το δυνατόν πιο προσαρμοσμένο στην τακτική της ομάδας.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι λίγες οπότε αναγκαστικά ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του θα επικεντρωθούν σε όσους έχουν στη διάθεση τους, συμπεριλαμβανομένου και του Εμίρ Μπαϊράμι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ