ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυματίστηκε και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού ο Μαυρίας

Τραυματίστηκε και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού ο Μαυρίας
Μαυρίας INTIME SPORTS

Δυο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Μαυρίας που υπέστη τράβηγμα στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Πανθρακικό. Με είκοσι στην Κομοτηνή το τριφύλλι εκτός οι τιμωρημένοι Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος όπως και ο Μέντες, στην 20άδα ο Μπούι.

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανθρακικό καθώς ο Μαυρίας αποχώρησε από το πρόγραμμα καθώς υπέστη ένα τράβηγμα στην δεξιά γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο εβδομάδες.

Ο νεαρός άσος μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είχε δείξει ο Γιάννης Αναστασίου στις τελευταίες προπονήσεις προοριζόταν να έχει μια θέση στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού αλλά στάθηκε άτυχος.

Πλην του τραυματία Μαυρία εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, αλλά και οι Σταματάκης, Κότσαρης, Ντίνας, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Μέντες και Αγγελόπουλος Β'.

Αντίθετα στην αποστολή μετέχουν είκοσι άτομα με τον Μπούι να επιστρέφει μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και πάλι σε αποστολή των πράσινων ενώ οι απουσίες που υπάρχουν στα χαφ ίσως του δώσουν μια ευκαιρία στο αρχικό σχήμα ενώ στους εκλεκτούς του Αναστασίου βρίσκεται και ο Μπερίσα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (19/04, 15:00, Novasports 2) που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Κομοτηνής, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα της ομάδας περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις 5 εναντίον 2, δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάσος Λαγός, ενώ ο Χάρης Μαυρίας αποχώρησε λόγω τραβήγματος στη δεξιά γάμπα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή για την 31η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Super League 2014/15.

Στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μπούι και Μπερίσα"
.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ