ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυματισμός για Αμπέντ, περιμένει το "τριφύλλι"

Τραυματισμός για Αμπέντ, περιμένει το "τριφύλλι"

Ο Μεχντί Αμπέντ τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της Νιούκαστλ με την Ουέλινγκτον και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Ρολάντο Άαρονς, ο οποίος επίσης βγήκε off.

Με τον Μεχντί Αμπέντ παρατάχθηκε στο βασικό της σχήμα η Νιούκαστλ στον φιλικό αγώνα με την Ουέλινγκτον στο tour της ομάδας στη Νέα Ζηλανδία, που ολοκληρώθηκε με νίκη 1-0 για τις "καρακάξες" χάρη σε γκολ του Γιοάν Γκουφραν στο 42ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει να δει τι θα γίνει με τον 22χρονο μέσο, μιας και θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά ο Άλαν Πάρντιου είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Βέβαια, ο Αμπέντ τραυματίστηκε στο ματς έπειτα από χτύπημα του Τάιλερ Μπόιντ και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Ρολάντο Άαρονς, ο οποίος επίσης χτύπησε στο ματς. Και δεν ήταν μόνο αυτοί, μιας και οι Σίεμ ντε Γιονγκ και Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι αποχώρησαν με... σουβενίρ από το παιχνίδι.

Η μόνη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στη Σίδνεϊ FC ήταν ότι έγινε... τράμπα των Αμπέντ και Άαρονς, αφού τότε ο Αλγερινός πέρασε ως αλλαγή στην θέση του 18χρονου, ενώ τώρα ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα.

Όλα θα κριθούν στο τουρνουά που θα διοργανώσει η Σάλκε το διήμερο 2-3 Αυγούστου, με τον Παναθηναϊκό να ελπίζει να μην κληθεί εκεί ο Αμπέντ και να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Βέβαια, μένει να φανεί και αν ο τραυματισμός του ήταν επιπόλαιος ή πιο σοβαρός, ώστε να τον αφήσει εκτός για κάποιο διάστημα.

Ο ίδιος πάντως ήταν καθησυχαστικός και με ποστ που έκανε στο twitter ενημέρωσε πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Βέβαια μέχρι να υποβληθεί σε εξετάσεις καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ