ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυματισμός για τον Καρέλη

Τραυματισμός για τον Καρέλη
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης υπέστη μυικό σπασμό την Πέμπτη, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και ο Στραματσόνι καταστρώνει εναλλακτικά πλάνα για την επίθεση. Δείπνο με πρωτοβουλία του Βόκολου.

Δεν πλήττει ο Αντρέα Στραματσόνι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αφού επί καθημερινής βάσης παρουσιάζεται ένας νέος τραυματισμός... Αυτή τη φορά, την Πέμπτη (10/12), ο Νίκος Καρέλης υπέστη μυϊκό σπασμό στη δεξιά γάμπα και υποβλήθηκε σε θεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (11/12), αναφορικά με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα.

Στο μεταξύ, οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Μπεργκ στο κυριακάτικο ματς μειώθηκαν, διότι ο Σουηδός δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Αντίθετα, γυμνάστηκε μόνος του και ολοκλήρωσε με θεραπεία, όπως ο έτερος τραυματίας, Ράσμους Τελάντερ. Εάν ο Μπεργκ προπονηθεί πριν την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και ίσως χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Η πρώτη εκτίμηση για τον Καρέλη δεν κρίνεται ανησυχητική, με την ενημέρωση να αναφέρει ότι η απουσία του από την προπόνηση ήταν προληπτική. Όμως, εάν ο Στραματσόνι δεν έχει στη διάθεση του κανέναν εκ των Μπεργκ, Καρέλη, θα κληθεί να αναζητήσει εναλλακτικό πλάνο στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε ζέσταμα και παιχνίδι και το άλλο γυμναστήριο και παιχνίδι. Η επόμενη προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (11/12) στις 10:30.

Δείπνο στη Βούλα

Μετά την προπόνηση, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο αναχώρησαν για εστιατόριο της Βούλας, όπου θα δειπνήσουν όλοι μαζί. Η πρωτοβουλία ανήκει στους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να συσφιχθούν οι σχέσεις όλων, μετά από μία ταραχώδη περίοδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ