ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυματισμοί για τους Λέτο και Ζέκα

Τραυματισμοί για τους Λέτο και Ζέκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έχει να διαχειριστεί και τα νέα προβλήματα τραυματισμών από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που αφορούν τους Λέτο, Ζέκα, Γουακάσο.

Στο περιθώριο των εξελίξεων με την τεχνική ηγεσία και με τα "απόνερα" της ήττας στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, έχουν προκύψει δύο προβλήματα τραυματισμών. Ο Σεμπαστιάν Λέτο και ο Κάρλος Ζέκα αποχώρησαν τραυματίες από το "Καραϊσκάκης" και η κατάσταση θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα (7/11).

Ο Σεμπαστιάν Λέτο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και το ιατρικό επιτελείο φοβάται ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού. Εάν οι εξετάσεις επιβεβαιώσουν τη διάγνωση, τότε ο Αργεντινός θα μείνει εκτός για περίπου 10-15 μέρες και είναι αμφίβολος για το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ζέκα χρησιμοποιήθηκε στο ντέρμπι προερχόμενος από θλάση στο δικέφαλο και στη διάρκεια του ματς, πόνεσε στο ίδιο σημείο. Πιθανώς, ο πόνος να προέκυψε από την προσπάθεια του Πορτογάλου τις προηγούμενες μέρες να προλάβει το παιχνίδι.

Αμφότεροι, οι δύο ποδοσφαιριστές αντικαταστάθηκαν από τον Στραματσόνι επειδή δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Ο Γουακάσο έχει δεχτεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο και το έδεσε, όμως δεν κρίνεται κάτι το ανησυχητικό και θα επανεξεταστεί.

Η ομάδα έχει διήμερο ρεπό και θα επανέρθει στις προπονήσεις την Τετάρτη (9/11).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ