ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυματίας και ο Βιγιαφάνιες

Τραυματίας και ο Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, την Κυριακή.

Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς πως το "Γεώργιος Καλαφάτης" θυμίζει θεραπευτήριο... Διότι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, ο έβδομος αυτή την εβδομάδα, προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή(28/10) και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Αργεντινός χαφ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής (30/10) με τον Ηρακλή στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει μία ημέρα πριν.

Όσο για τους άλλου έξι τραυματίες, η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη... Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα, Ξενόπουλος, ο Χουλτ έκανε θεραπεία και ο Στάικος απουσίαζε.

Όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο ματς Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Η προπόνηση του Σαββάτου (29/10) θα αρχίσει στις 17:00 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ