ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τραυματίας και ο Τριανταφυλλόπουλος

Τραυματίας και ο Τριανταφυλλόπουλος
INTIME SPORTS

Μετά τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν ήταν ο μοναδικός ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά, συνοδεύεται από τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Ο 22χρονος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, στερώντας από τον Γιάννη Αναστασίου μία λύση στην άμυνα.

Φυσικά, στην Αθήνα θα παραμείνουν και οι Κλώναρίδης, Πέτριτς, Χουχούμης και Σπυρόπουλος, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ, οι πέντε λαβωμένοι υποβλήθηκαν σε θεραπεία στην προπόνηση της Τρίτης (26/5).

Στον αντίποδα, για τη συμπρωτεύουσα ταξίδεψαν οι Ντίνας και Μαρινάκης, προκειμένου να καλύψουν τις απουσίες των Κλωναριδη και Τριανταφυλλόπουλου.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μπερίσα.

Στο μεταξύ, στο προπονητικό κομμάτι στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το πρόγραμμα των περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ