ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δέκα μέρες εκτός ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό με τράβηγμα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Επιβεβαιώθηκε το τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού του Ζέκα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δέκα μέρες. Ξεκίνησε ήδη θεραπεία ο Πορτογάλος.

Χάνει οριστικά τη ρεβάνς του Κυπέλλου στην Τούμπα ο Ζέκα καθώς έγιναν γνωστά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα οποία έδειξαν πως έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Ο Πορτογάλος μέσος ξεκίνησε ήδη θεραπείες προκειμένου να επανέλθει όσο το δυνατόν συντομότερα αλλά πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για επτά με δέκα μέρες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει στις 6 Μαίου.

Αυτός ήταν εξάλλου από την αρχή ένας λόγος για τον οποίο στον Παναθηναϊκό δεν θα έπαιρναν κανένα ρίσκο να πιέσουν τον Ζέκα να παίξει στην Τούμπα και να κινδυνέψει με κάποια υποτροπή.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση του τριφυλλιού την Δευτέρα (24/4) έγινε σε δυο γκρουπ καθώς όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία και όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε δύο γκρουπ έγινε σήμερα η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης»

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε δύναμη με ασκήσεις ισορροπίας, συνδυασμούς με τελειώματα και πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Ζέκα έκανε θεραπεία μετά το τράβηγμα που υπέστη στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού, ενώ Στιλ και Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ