ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τούρμπο" ο Αποστολάκης και ανατροπή του Παναθηναϊκού

"Τούρμπο" ο Αποστολάκης και ανατροπή του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη, γιο του Στράτου, μεγάλο πρωταγωνιστή ο Παναθηναϊκός επικράτησε της AEK με 3-2 σε ντέρμπι της Super League για το πρωτάθλημα U17. Τρία γκολ ο διεθνής μέσος των πράσινων. (VIDEO)

Με έναν Αποστολάκη σε "τούρμπο" κατάσταση ο Παναθηναϊκός U17 επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ σε εξ αναβολής ντέρμπι της Super League που διεξήχθη την Τετάρτη στο "Γ. Καλαφάτης".

Οι πράσινοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έφτασαν στην ανατροπή και επικράτησαν χάρη σε τρία γκολ του Κωνσταντίνου Αποστολάκη, γιου του Στράτου, που έδειξε ότι βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του αν και αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις.

Ο Αποστολάκης ήταν αυτός που αρχικά έφερε το ματς στα ίσια ενώ στη συνέχεια με δυο εκπληκτικά γκολ αρχικά έδωσε το προβάδισμα στους πράσινους και εν συνεχεία τη νίκη καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ισοφαρίσει προσωρινά.

Μάλιστα το δεύτερο (και το τρίτο γκολ) είναι εντυπωσιακό, καθώς ο νεαρός περνάει τρεις αντιπάλους, μαζί με τον τερματοφύλακα, και σκοράρει σε κενό τέρμα.

Οι πράσινοι με τη νίκη αυτή παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της εισόδου τους στην τελική τετράδα, αν και δεν εξαρτώνται όλα από τα χέρια τους.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 41’-57’-84’ Αποστολάκης / 4’ Γκελκέργια, 79’ Χριστόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Μανιδάκης Ν., Ζερβόπουλος, Σπίνος (94' Μανιδάκης Γ.), Αποστολάκης (90’ Βαρέσης), Σκεντεράι, Αμπίλας (55’ Λώλος), Ξεπαπαδάκης (64’ Γιαούπι), Δημήτρουλας (92’ Καλομοίρης).

ΑΕΚ: Γκίνης, Ταμπας (50’ Ρούσσος), Λαζανάς, Βασιλείου, Μπούσης (46’ Τσιβελεκίδης), Μπάμπης, Ανδρεόπουλος (50’ Χριστόπουλος), Λεγάτος (64’ Μεσσήνης), Γιαντόμ, Γιούσης, Γκελκέργια (59’ Κωστάκης).

Δείτε τα γκολ από το πολύ ωραίο ντέρμπι που ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube:

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ