ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Top gun" η Λεωφόρος για τον Παναθηναϊκό

"Top gun" η Λεωφόρος για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το μεγαλύτερο όπλο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, στα τρία χρόνια παρουσίας του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο είναι το "Απόστολος Νικολαϊδης", καθώς οι Πράσινοι έχουν σχεδόν νίκες απ' ότι εκτός έδρας. Διαβάστε αναλυτικά.

Σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ' ότι εκτός έδρας και το ματς με τον Πανιώνιο. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου σημείωσε πως όταν το τριφύλλι παίζει στην Λεωφόρο οι παίκτες του έχουν άλλη ψυχολογία και τόνισε πως η διαφορά της εικόνας εντός και εκτός έδρας είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουν οι πράσινοι ενόψει της συνέχειας.

Οι αριθμοί των τελευταίων τριών χρόνων, όσα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου, φανερώνουν του λόγου το αληθές. Ότι η Λεωφόρος αποτελεί το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και οι πράσινοι έχουν άλλη δυναμική όταν αγωνίζονται στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τριφύλλι σε αυτές τις τρεις σεζόν έχει δώσει έως τώρα 84 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ της Super League και αν δει κανείς αναλυτικά τους αριθμούς θα διαπιστώσει τις διαφορές στις επιδόσεις των πράσινων εντός και εκτός έδρας.

Χαρακτηριστικά ο Παναθηναϊκός μετράει εντός έδρας 32 νίκες, έχει 6 ισοπαλίες και έχει ηττηθεί 4 φορές. Εκ των οποίων οι τρεις ήταν τη πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο ενώ πέρυσι γνώρισε μόνο μια ήττα, από τον ΟΦΗ.

Αντίθετα, εκτός έδρας οι πράσινοι έχουν 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και ο αριθμός των ηττών ανεβαίνει πάρα πολύ και έχει φτάσει τις 14 με τις περισσότερες να καταγράφονται στη σεζόν 2014-15 όπου το τριφύλλι γνώρισε έξι ήττες μακριά από το σπίτι του.

Το ζητούμενο όπως είπε και ο Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου το τριφύλλι να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, είναι να υπάρξει μεγαλύτερη ισορροπία στα εντός με τα εκτός έδρας αποτελέσματα του Παναθηναϊκού. Έως τώρα φέτος οι πράσινοι έχουν κάνει το 2/2 στο "Απόστολος Νικολαϊδης" με τέρματα 7-0 επί Καλλονής και Λεβαδειακού, ενώ εκτός έδρας έχουν μια ήττα και μια νίκη, επί του Παναιτωλικού. Αλλά φυσικά τα τέσσερα παιχνίδια της φετινής σεζόν δεν αποτελούν κριτήριο για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα....

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με τη παρουσία των πράσινων εντός και εκτός έδρας

Σεζόν 2013-14 Νίκες Ισοπαλίες Ήττες
Εντός έδρας 12 2 3
Εκτός έδρας 8 4 5
Πλέι οφ 2013-14
Εντός έδρας 1 2 0
Εκτός έδρας 1 1 1
Σεζόν 2014-15
Εντός έδρας 15 1 1
Εκτός έδρας 6 5 6
Πλέι οφ 2014-15
Εντός έδρας 2 1 0
Εκτός έδρας 2 0 1
Σεζόν 2015-16
Εντός έδρας 2 0 0
Εκτός έδρας 1 0 1
Σύνολο
Εντός έδρας 32 6 4
Εκτός έδρας 18 10 14
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ