ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το στοίχημα του ξυρίσματος για Λαγό και Πράνιτς!

Το στοίχημα του ξυρίσματος για Λαγό και Πράνιτς!
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός μίλησε για... ξυράφι που στοιχημάτισε με τον Ντανιέλ Πράνιτς, παραδέχτηκε ότι ο τελικός είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της σύντομης καριέρας του και τόνισε ότι περιμένει ένα ωραίο ματς.

Με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, ο Τάσος Λαγός παραχώρησε μία διαφορετική και απολαυστική συνέντευξη! Αναφέρθηκε στη "διαμάχη" του ξυρίσματος που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και τον Πράνιτς, στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και στη συμπαράσταση του κόσμου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού στην κάμερα της Nova:

Υπάρχει η... φήμη ότι θα ξυριστείς, αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Κύπελλο...

«Αν το πάρουμε, αν σκοράρει και ο Πράνιτς... Κι εγώ αν σκοράρω, θα ξυρίσει το κεφάλι του. Το κανονίσαμε. Έβγαλα φωτογραφία, όπως έβγαλε κι αυτός και αν βάλω το γκολ, θα του ξυρίσω του κεφάλι».

Σε λίγες ημέρες είναι ο τελικός Κυπέλλου. Νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική σου στιγμή ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

«Σίγουρα είναι η σπουδαιότερη στιγμή μου ως ποδοσφαιριστής. Το περιμένω με ανυπομονησία. Είναι ένας τελικός, ένα τρόπαιο και ποτέ δεν πίστευα- όταν ήμουν μικρός- ότι κάποια στιγμή θα παίξω κι εγώ σε έναν τελικό. Θέλω να κατακτήσω το τρόπαιο. Κι όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα και γι' αυτό θα πάμε το Σάββατο».

Αυτό το ματς που μπορεί να κριθεί; Πολύ διαφορετικό παιχνίδι απ’ όσα έχετε δώσει μέχρι τώρα. Ίσως να έχει μικρή ομοιότητα με τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον ΟΦΗ...

«Ίσως υπάρχει κάποια ομοιότητα με το ματς με τον ΟΦΗ, γιατί είναι ένα παιχνίδι. Δεν έχεις άλλη ευκαιρία. Είναι ένας τελικός και δεν μπορείς να εστιάσεις κάπου συγκεκριμένα. Σίγουρα οι ομάδες έχουν δυνατά στοιχεία και αδυναμίες, αλλά όταν είναι ένας τελικός τα ξεχνάς όλα, παίζεις με ότι δυνάμεις έχεις, δίνεις τα πάντα και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κερδίσεις το παιχνίδι και το τρόπαιο».

Είναι ο Παναθηναϊκός το φαβορί στον τελικό, με βάση την παρουσία του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος;

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαστε φαβορί. Κι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και όπως είπα και πριν, είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Όσο το θέλουν αυτοί, άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς. Όποιος μπει με μεγαλύτερη συγκέντρωση, όποιος μπει πιο δυναμικά- κάτι που νομίζω ότι θέλουν να κάνουν και οι δύο ομάδες- και όποιος σκοράρει, νομίζω ότι θα κερδίσει και το παιχνίδι».

Σε φοβίζουν εξωαγωνιστικά πράγματα στον τελικό;

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν θυμάμαι να έχουν μεταξύ τους κάποιο εξωαγωνιστικό πρόβλημα ή οι παίκτες κάποιο πρόβλημα εντός γηπέδου. Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει γίνει το παραμικρό. Είναι μια γιορτή ο τελικός και είναι κρίμα να την χαλάσουμε. Και εμείς οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι. Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό και νομίζω ότι έτσι θα είναι στον τελικό. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και θα γίνει πολύ καλός και συναρπαστικός τελικός».

Στη μεριά του ΠΑΟΚ υπάρχει μπόλικη εμπειρία, στην πλευρά του Παναθηναϊκού αρκετός νεανικός ενθουσιασμός. Τι θα επικρατήσει;

«Θα δείξει το Σάββατο. Πάντως νομίζω ότι κι εμείς πλέον έχουμε πάρει αρκετές εμπειρίες από το πρωτάθλημα. Η αρχή της σεζόν, οι ήττες και τα χαζά λάθη που κάναμε δεν γίνονται πλέον. Έχουμε φτιάξει χαρακτήρα ως ομάδα και νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν θα παίξει ρόλο το ότι είμαστε νεανική ομάδα και ο ΠΑΟΚ έμπειρη ομάδα».

Σε εξιτάρει το γεγονός ότι θα αγωνιστείς σε ένα γήπεδο, παρουσία πολυάριθμων οπαδών και των δύο ομάδων;

«Δεν το έχω ξανανιώσει. Θα είναι η πρώτη μου φορά και μάλιστα σε έναν τελικό. Σίγουρα θα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και όπως είπα και πριν, νομίζω ότι και οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν καλή συμπεριφορά και να μην δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα».

Από την αρχή της σεζόν αισθάνεστε τη στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού. Σας δίνει δύναμη;

«Σίγουρα νομίζω ότι ο κόσμος είναι η μεγαλύτερη μας δύναμη. Το έχει δείξει σε όλη τη σεζόν. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήρθε ο κόσμος μας στο Κορωπί και πανηγυρίσαμε μαζί, την Τετάρτη ήρθαν πολλά παιδιά για να βγάλουν φωτογραφίες και να μας δουν. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα, όταν βλέπεις τον κόσμο να είναι μαζί σου, να σε χειροκροτάει, να σου μιλάει... Αυτοί είναι η δύναμη του Παναθηναϊκού».

Στον κόσμο θα αφιερώσετε το τρόπαιο;

«Σίγουρα. Στον κόσμο. Αν κατακτήσουμε το τρόπαιο, θα είναι δικό του».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ