ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Πέτριτς για την ALS

Το μήνυμα του Πέτριτς για την ALS
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς έκανε πράξη τη δωρεά του στο ίδρυμα για τη θεραπεία της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης, υπενθυμίζοντας το πραγματικό νόημα της εκστρατείας του Ιce Βucket Challenge.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς, έκανε πράξη τη δωρεά του στο στο ίδρυμα για τη θεραπεία της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης (ALS), υπενθυμίζοντας σε όλους το πραγματικό νόημα της εκστρατείας του Ιce Βucket Challenge.

Για του λόγου το αληθές, ο Κροάτης επιθετικός δημοσίευσε τη φωτογραφία από την ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε το ίδρυμα που καταπολεμά τη συγκεκριμένη σπάνια ασθένεια, στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

Το μήνυμα του Πέτριτς για την ALS

"Αγαπητέ Μλάντεν, το ALS Assocation Florida Chapter σας είναι ευγνώμων για τη δωρεά σας", αναφέρεται μεταξύ άλλων στη ηλεκτρονική απόδειξη που έλαβε ο άσος του "Τριφυλλιού".

Ο Μλάντεν Πέτριτς με τη συγκεκριμένη ανάρτηση της φωτογραφίας θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους τον πραγματικό σκοπό της εκστρατείας Ιce Βucket Challenge, που δεν είναι άλλος από την οικονομική στήριξη του ιδρύματος για τη θεραπεία της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης (ALS).

Ο Κροάτης επιθετικός άλλωστε δεν έχει καμία ανάγκη από διαφήμιση, καθώς τη διάρκεια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό δυο φορές τουλάχιστον έχει φροντίσει να κάνει δώρα σε ανθρώπους του "Τριφυλλιού", που εργάζονται για την ομάδα, χωρίς να έχει αφήσει να διαρρεύσει κάτι ο ίδιος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ