ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το κάλεσμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το μέλλον

Το κάλεσμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το μέλλον

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε όσους είχαν συμβολή στην κατάκτηση του Κυπέλλου και κάλεσε τους οπαδούς να στηρίξουν ακόμα περισσότερο το εγχείρημα της λαϊκής βάσης.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί μία επιβράβευση της καθημερινής δουλειάς που γίνεται στον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα, αλλά ακόμα υπάρχει μακρύς δρόμος μέχρι την εξυγίανση και την απόλυτη επιστροφή σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Για αυτό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι είχαν συμβολή στην έως τώρα πορεία της ομάδας και ζήτησε από τους οπαδούς του Τριφυλλιού να στηρίξουν ακόμα περισσότερο το εγχείρημα της λαϊκής βάσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συγχαίρει και ευχαριστεί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2014 τον υπέροχο κόσμο του Παναθηναϊκού, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, τους εργαζόμενους του Συλλόγου μας και τις συνεργαζόμενες με την ΠΑΕ εταιρείες που με όλες τις δυνάμεις και από από το δικό του πόστο ο καθένας, στήριξαν το νέο εγχείρημα της ομάδα μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με σεβασμό στο ποδόσφαιρο, σεβασμό στους φιλάθλους, σεβασμό στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Η δύναμη των κόσμου είναι ανεξάντλητη και τους καλούμε όλους να κρατήσουμε γερά την ομάδα στα χέρια μας, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη Συμμαχία φιλάθλων που θα σπρώξει τον Παναθηναϊκό σταθερά στο μέλλον.

Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ